Στις απουσίες που είχε η ομάδα του στάθηκε στις δηλώσεις του ο Νίκος Καραγεωργίου, ο οποίος πάντως χαρακτήρισε δίκαια τη νίκη της ΑΕΛ:

“Θα πω ότι σε ένα ματς το οποίο ήταν υψηλής βαθμολογικής σημασίας αλλά δεν έγινε καλό ματς. Παρ όλα αυτά στην εποχή που είμαστε και στο γεγονός ότι οι ομάδες χρειάζονται τους βαθμούς δύσκολα θα το δούμε αυτό. Η Λάρισα δικαιούται τη νίκη έπαιξε καλύτερα από εμάς δημιούργησε ευκαιρίες και δίκαια κέρδισε”, είπε αρχικά ο τεχνικός του Εργοτέλη και συμπλήρωσε: “Εμείς κάναμε προσπάθεια αλλά έτσι όπως εμφανιστήκαμε δεν είχαμε παίξαμε πολλές φορές φέτος. Μας έλειψαν 4-5 παίκτες όπως ο Τζουνιορ, ο Ρομάνο ο Βερπακόφσκις, ο Βίσιο που είναι παίκτες που στον πρώτο γύρο τραβούσαν την ομάδα. Δεν φτάνει όμως αυτό θα πρέπει να κερδίσουμε κάποια ματς ώστε να σωθούμε. Αλλά αυτό δεν υποβαθμίζει τη νίκη της ΑΕΛ ούτε αποτελεί δικαιολογία. Έχουμε το επόμενο ματς που είναι πολύ δύσκολο και θα πρέπει να δείξουμε σθένος και παλικαριά να το κερδίσουμε ώστε να φύγουμε από αυτή τη δύσκολη θέση που εμείς την φέραμε την ομάδα. Καλή τύχη στην ΑΕΛ από εδώ και πέρα”.

Τέλος στην ερώτηση για το που μπορεί να φτάσει το όριο παραμονής ο Καβαλιώτης τεχνικός τόνισε ότι: “Δεν ξέρω. Kάποιες ομάδες μπορεί να περάσουν το 33 αλλά μπορεί να μην φτάνει ούτε το 34. Υπάρχουν δύσκολα ματς και κανείς δεν ξέρει ποιος θα φτάσει αυτό το όριο”.

Από την άλλη πλευρά ικανοποιημένος για μία ακόμη φορά εμφανίστηκε ο τεχνικός της ΑΕΛ, Γιάννης Παπακώστας που επισήμανε ότι το σκορ αδικεί την ομάδα του:

“Πολύ σημαντική νίκη για την ομάδα. Συγχαρητήρια στους παίκτες μας και νομίζω το σκορ αδικεί την ΑΕΛ. Η ομάδα για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική δεν δέχεται γκολ αλλά δεν κινδυνεύει κιόλας. Δημιουργήσαμε φάσεις ειδικά στα πρώτα 15 λεπτά της επανάληψης αλλά η αποτελεσματικότητα δεν ήταν αυτή που θέλαμε. Η πίεση όμως των αγώνων βαραίνει τα πόδια τους και αυτό είναι λογικό. Είδα μια ψυχωμένη και παθιασμένη ομάδα, όλοι προσπάθησαν και γενικά είναι μια πολύ σημαντική νίκη. Η συνέχεια είναι δύσκολη. Θέλει μεγάλη συγκέντρωση, δουλειά, ηρεμία για να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις. Αυτές οι δύο νίκες μας γέμισαν αυτοπεποίθηση. Τέλος ευχαριστώ και τον κόσμο που ήταν συγκλονιστικός για μία ακόμη φορά”.