Δεν έχασε μόνο το ματς χθες ο Εργοτέλης στην Λάρισα αλλά και τρεις παίκτες. Πιο συγκεκριμένα συμπλήρωσαν κίτρινες κάρτες οι Ρουμπάκης (10), Χίμλπιγκερ και Μπουντιμίρ (από 4) και θα χάσουν κάποια από τα επόμενα ματς.

• Ο Εργοτέλης συνεχίζει να μην βρίσκει τον εαυτό του έχοντας να επιδείξει μόνο δύο νίκες στα τελευταία 13 ματς. Την ίδια ώρα που στα πρώτα 13 παιχνίδια του πρωταθλήματος οι νίκες του ήταν πέντε. Συνολικά να χωρίσουμε το πρωτάθλημα μέχρι στιγμής σε δύο περιόδους των 13 αγώνων, οι «κιτρινόμαυροι» πήραν στην πρώτη περίοδο 21 βαθμούς και στην δεύτερη μόλις 9 (!). Η διαφορά είναι μεγάλη και ο κίνδυνος υπαρκτός με ανάλογη συνέχεια.

Το μόνο θετικό του χθεσινού αγώνα ήταν η χρησιμοποίηση του Χρυσοφάκη που έκανε ντεμπούτο φέτος στην Σούπερ Λιγκ αλλά και η χρησιμοποίηση του Καρέλη που δημιούργησε τη μοναδική ευκαιρία της ομάδας του.

Ο Δημήτρης Παπουτσάκης κάθισε χθες στον πάγκο του Εργοτέλη καθώς ο Μανόλης Χαρωνίτης έμεινε στο Ηράκλειο για προσωπικούς λόγους. Η αλλαγή αυτή πάντως δεν έφερε γούρι στην ομάδα του Ηρακλείου. Στο γήπεδο βρέθηκε και ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ Νίκος Τζώρτζογλου.

Τέσσερις σερί ήττες μετράει ο Εργοτέλης στο Αλκαζάρ σε επίπεδο Σούπερ Λιγκ. Το χθεσινό όμως ήταν το μόνο παιχνίδι εκτός έδρας με την Λάρισα στο οποίο δεν σκόραρε.