Στον αγώνα με την Ηλιούπολη επικεντρώνουν την προσοχή τους πλέον στον ΟΦΗ. Η προετοιμασία για το παιχνίδι αυτό άρχισε από χθες με την προπόνηση που έγινε το απόγευμα στο Βαρδινογιάννειο υπό την καθοδήγηση του Νίκου Γκουλή για πρώτη φορά. Ο τεχνικός του ΟΦΗ είπε στους παίκτες του ότι είναι ικανοποιημένος από την προσπάθεια που κατέβαλαν και τους ζήτησε να είναι ακόμα καλύτεροι στη συνέχεια.
Το ματς με την Ηλιούπολη είναι πολύ σημαντικό για την Κρητική ομάδα η οποία μετά το νέο στραβοπάτημα με τον Παναιτωλικό δεν έχει άλλο περιθώριο λάθους από δω και πέρα μέσα στην έδρα της.
Η χθεσινή πρώτη προπόνηση του ΟΦΗ με τον Γκουλή αφιερώθηκε σε ασκήσεις με μπάλα και ασκήσεις τακτικής Το πρόγραμμα ακολούθησαν όλοι οι παίκτες εκτός απ' αυτούς που αγωνίσθηκαν και στα 90 λεπτά του προχθεσινού αγώνα, οι οποίοι έτρεξαν και έκαναν ασκήσεις για χαλάρωμα. Το ευχάριστο για τον προπονητή του ΟΦΗ είναι ότι είδε και τον Κώστα Σταυρακάκη να παίρνει κανονικά μέρος έχοντας ξεπεράσει το πρόβλημα του τραυματισμού του. Ο έμπειρος αμυντικός ακολούθησε το πρόγραμμα χωρίς να έχει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς.
Ο κ. Γκουλής έχει προγραμματίσει νέα προπόνηση σήμερα στις 10:30π.μ. στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό κέντρο ενώ την Πέμπτη (11π.μ) ο προπονητής του ΟΦΗ θα έχει συνάντηση με τους εκπροσώπους των ΜΜΕ στο γήπεδο της ομάδας στα Καμίνια.