Το πλεονέκτημα της έδρας αξιοποίησαν οι Μοίρες κερδίζοντας με 2-0 τον Κεραυνό στο παιχνίδι που έκλεισε χθες την αυλαία της πρεμιέρας στην Α1 ΕΠΣΗ.

Οι γηπεδούχοι έδειξαν καλύτερα στοιχεία από τον αντίπαλο τους και με πρωταγωνιστή τον Φραγκιαδάκη που πέτυχε και τα δυο γκολ, πήραν δίκαια το πρώτο “τρίποντο”στην επιστροφή τους στη μεγάλη κατηγορία. Οι φιλοξενούμενοι ωστόσο θα μπορούσαν να έχουν καλύτερη τύχη στο ματς αν εκμεταλλευόντουσαν τις κλασσικές ευκαιρίες που δημιούργησαν στο ξεκίνημα των δυο ημιχρόνων. Αρχικά ο Χαρμπής (πλάσαρε άουτ σε τετ α τετ με τον Μοσχονά) και στη συνέχεια ο Κεφάκης (σούταρε άουτ από πλεονεκτική θέση) δε μπόρεσαν να χριστούν σκόρερ. Αντίθετα ο Φραγκιαδάκης δεν αστόχησε στο τρίτο λεπτό (έκανε προβολή σε σέντρα του Ξεκαρδάκη Γ.) και στο 57ʼ όταν διπλασίασε τα τέρματα των Μοιρών με μακρινό σουτ. Καλή η διαιτησία του Φ. Παπαδάκη.

ΜΟΙΡΕΣ: Μοσχονάς, Κοτσυφάκης, Προβιδάκης Ι., Μπριλάκης, Τσιρκίνης, Δασκαλάκης, Φραγκιαδουλάκης, Ξεκαρδάκης Γ. (46ʼ Βιδάκης), Προβιδάκης Α., Φραγκιαδάκης (81ʼ Ζεάκης), Κιρίλοφ (70ʼ Φανουράκης).

ΚΕΡΑΥΝΟΣ: Κουρεπίνης, Βασιλάκης, Μαγάκης (46ʼ Κεφάκης), Μπουμπάκης, Σισμανίδης, Ρωμανάκης, Μεϊμαράκης, Χαρμπής, Κασαπάκης (70ʼ Σφακιανάκης), Τζέρτζι (80ʼ Γιακουμάκης), Τριανταφυλλάκης.



ΡΑΥΚΟΣ-ΠΑΝΟΜ 2-1

Θετική ήταν για το Ραύκο η πρεμιέρα στο νέο πρωτάθλημα καθώς η ομάδα του Αγίου Μύρωνα επιβλήθηκε με 2 – 1 εντός έδρας του ΠΑΝΟΜ. Οι νικητές ξεκίνησαν με τέρμα από τα αποδυτήρια καθώς μόλις στο πρώτο λεπτό ο Σοφιάδης με σουτ από τη γραμμή της μεγάλης περιοχής έκανε το 1 – 0. Το 2 – 0 διαμορφώθηκε στο 28΄με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι από τον Λέσι, ενώ ο ΠΑΝΟΜ μείωσε στο 45΄με δεξί διαγώνιο σουτ από τον Τζανάκη, χωρίς όμως να είναι αποτελεσματικός στη συνέχεια της αναμέτρησης. Οι δύο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι με τους Ντόι στο 15΄ και Ψαρά στο 65.

Δεν επηρέασε το αποτέλεσμα η διαιτησία του κ. Λιανδράκη.

ΡΑΥΚΟΣ: Λαμπράκης, Ζερβάκης, Καφετζογιάννης (61΄λ. τ. Παρασκευάς), Κούρτι, Ηλιάκης, Κάββαλος, Βερναδάκης, Σφακιωτάκης, Τσαρδέλης, Σοφιάδης (75΄Βλαχάκης), Λέσι.

ΠΑΝΟΜ: Φανουράκης, Τσάφκας, Ορφανάκης, Μαγδαλίδης, Πετράκης (85΄Συλλιγάρδος), Χαρωνίτης, Κατσάφαρος, Κατσούλης, Τζανάκης, Ντόι (65΄Μπελιβανάκης), Λυράκης.



ΕΓΟΗ-ΑΘΛΟΠΟΛΙΣ 0-1

Την πρώτη του νίκη στη «μεγάλη» κατηγορία πέτυχε το Αθλόπολις στο γήπεδο της Βαγιάς επικρατώντας του ΕΓΟΗ με 1 – 0. Το παιχνίδι δε διεκδικεί ιδιαίτερες δάφνες ποιότητας καθώς το άγχος της πρεμιέρας επηρέασε και τους δύο αντιπάλους. Μετά από ένα «φλύαρο» πρώτο μέρος στο οποίο το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο οι φιλοξενούμενοι μπόρεσαν και πέτυχαν το γκολ που τους έδωσε τη νίκη. Ήταν το 79΄όταν σε μια αντεπίθεση που ξεκίνησε από τον Προκοπάκη και εξελίχθηκε σε φάση διαρκείας έγινε το 0 – 1. Ο Νοικοκυράκης μεταβίβασε για το Συκιωτάκη το αρχικό σουτ του οποίου απέκρουσε ο Κυπριωτάκης, στην επαναφορά ο Τζαγκαράκης έπιασε νέο σουτ που δε βρήκε στόχο αλλά δεν απομακρύνθηκε από την περιοχή για να στρωθεί στο Νοικοκυράκη που δε δυσκολεύτηκε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν ότι στη φάση υπήρχε οφ – σάιντ και το γκολ δεν έπρεπε να μετρήσει.

Διαιτήτευσε ο κ. Χανιωτάκης.

ΕΓΟΗ: Κυπριωτάκης, Καλαφάτης, Τζιλαβεράκης, Σαμαριτάκης (82΄Αναγνωστόπουλος), Μπετίνι, Καγιαλής, Μπεζάνης, Καναβάκης, Μανιάς (70΄Καλαφάτης), Σηφάκης, Γιαμαλάκης (65΄ Στρίντζης).

“ΑΘΛΟΠΟΛΙΣ”: Ανδριαδάκης, Χεράκης, Προκοπάκης, Δαφνομίλης, Μαυράκης, Νοικοκυράκης, Ροβίθης (75΄Τζαγκαράκης), Λίσλεβαντ, Συκιωτάκης, Παπαδιός (70΄Δουκιαντζάκης), Μπουράνγκα (46΄Δίπλας).