Έντονο προβληματισμό προκαλεί στις Διωκτικές Αρχές ο εντοπισμός ενός κουτιού με φυσίγγια σφαιρών όπλου “τοκάρεφ” στον εξωτερικό χώρο μπαρ στην περιοχή της Νέας Αλικαρνασσού.

Το κουτί με τα 68 φυσίγγια των 7,62 mm βρήκε σύμφωνα με πληροφορίες ένας γείτονας, ο οποίος και ενημέρωσε τις Αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία δεν αποκλείει να πρόκειται είτε για ένα τυχαίο γεγονός, να έπεσε από κάποιον το κουτί με τις σφαίρες, ή στη χειρότερη περίπτωση να είναι προειδοποιητικό μήνυμα, προσπαθώντας οι αστυνομικοί να συλλέξουν πληροφορίες για το ποιος μπορεί να είναι ο «παραλήπτης» και κυρίως οι λόγοι.

Το άτομο που φέρεται ως ιδιοκτήτης της νυχτερινής επιχείρησης μας είπε χθες πως δεν γνώριζε για την ύπαρξη των φυσιγγίων, καθώς κανείς δεν τον είχε ενημερώσει. Όπως είπε ο ίδιος, το μπαρ έκλεισε στις πέντε χθες τα ξημερώματα και δεν είχε δημιουργηθεί κάποια φασαρία ή κάποιο άλλο γεγονός που να δικαιολογεί την ύπαρξη των φυσιγγίων.

Το μπαρ έχει σύμφωνα με αστυνομικούς άδεια λειτουργίας και σε αυτό εργάζονται το τελευταίο διάστημα κοπέλες από χώρες της Βαλτικής και ενίοτε νέγρες. Σε αντίθεση με άλλα μπαρ του Ηρακλείου αυτού του είδους, όπως έλεγαν χθες αστυνομικοί, «στο συγκεκριμένο συχνάζει καλός κόσμος, ανάμεσά τους επιχειρηματίες, δικηγόροι, γιατροί κοκ» .