Δοκιμές εν όψει Ηρακλή έκανε ο Φράντισεκ Στράκα στο φιλικό του Σαββάτου με τον Μοχό (3-1) στο Βαρδινογιάννειο. Ο Τσέχος χρησιμοποίησε για άλλη μια φορά το 4-2-3-1 με τον Μάλαρτζ κάτω από τα δοκάρια τους Σταυρακάκη, Πίτσο στα άκρα της άμυνας τους Ισά, Μπαρκαουάν στο κέντρο της, τους Ταραλίδη, Κουνενάκη λίγο πιο μπροστά, τους Σίμιτς, Σφακιανάκη, Ρουμπάκη από δεξιά προς αριστερά στο κέντρο και μοναδικό προωθημένο τον Όρος.

Στο βʼ ημίχρονο ο ΟΦΗ έπαιξε με τους Μάλαρτζ, Σταυρακάκη, Μονιάκη, Μπαρκαουάν, Ισά (63ʼ Βενέτη), Ερέρα, Γκέρμπερ, Πλιάγκα, Σφακιανάκη (65ʼ Πόποβιτς), Μανούσο, Κοστόφσκι.

Στο πρώτο μέρος και έως το 20ʼ ο ΟΦΗ ήταν εμφανώς ανώτερος και λίγο έλειψε να προηγηθεί στο 10ʼ, όταν το σουτ του Σφακιανάκη πέρασε ελάχιστα άουτ. Έξι λεπτά αργότερα έγινε το 1-0 με δημιουργό τον Σφακιανάκη και εκτελεστή τον Σίμιτς. Μετά το γκολ ο Μοχός ισορρόπησε το παιχνίδι και περιόρισε την επιθετικότητα του ΟΦΗ. Στην επανάληψη ο Στράκα πραγματοποίησε αρκετές αλλαγές σε πρόσωπα, ωστόσο το σύστημα έμεινε ως είχε. Στο 50ʼ ο Μοχός έφτασε στην ισοφάριση με σουτ του Καρβελά, για να προσπαθήσει ακολούθως ο ΟΦΗ να πάρει εκ νέου το προβάδισμα. Στο 70ʼ κατάφερε να κάνει το 2-1 με σουτ του Πόποβιτς, το οποίο δεν μπόρεσε να συγκρατήσει ο Ξημεράκης, ενώ το τελικό 3-1 έγραψε στο 80ʼ ο Κοστόφσκι έπειτα από σέντρα του Πλιάγκα.