Έκπληκτος για την εξέλιξη της υπόθεσης, εμφανίστηκε ο δήμαρχος Γόρτυνας Μιχ. Δαριβιανάκης ο οποίος σημειώνει ότι δεν είναι ενήμερος ούτε για το βούλευμα ούτε για το περιεχόμενο του.

Όπως ο ίδιος σημειώνει, πρόκειται για μια πολύ παλιά υπόθεση η οποία διευθετήθηκε, και μάλιστα άμεσα, πράγμα το οποίο σημαίνει ότι δεν υφίσταται πλέον ούτε νομικό ούτε ηθικό ζήτημα, αφού το πρόβλημα που προέκυψε διευθετήθηκε «εν τη γενέσει» του.

Σύμφωνα με το δήμαρχο στην αρχική της απόφαση οδηγήθηκε η επιτροπή, μετά από συγκεκριμένες καταγγελίες ότι η κοπέλα η οποία προσέφυγε εργαζόταν ως κομμώτρια.

Τις καταγγελίες αυτές οφείλαμε να μην τις παρακάμψουμε.

Ωστόσο όπως εξηγεί, μόλις έφτασε στο δήμο Γόρτυνας το επίσημο έγγραφο του ΑΣΕΠ το οποίο δικαίωνε την κοπέλα που προσέφυγε, χωρίς δεύτερη σκέψη προχωρήσαμε στην πρόσληψη της.

Μάλιστα μετά το πόρισμα του ΑΣΕΠ, συναντηθήκαμε με το σύζυγο της με τον οποίο και δώσαμε εκατέρωθεν εξηγήσεις, και συμφωνήσαμε στο ότι δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα σε σχέση με την πρόσληψη της γυναίκας του.

Ο δήμαρχος σημειώνει ότι η συγκεκριμένη κοπέλα η οποία προσέφυγε εργάζεται εδώ και μια πέντε χρόνια στο δήμο, υπάρχει άριστη συνεργασία μαζί της…

Ο ίδιος καταλήγει σημειώνοντας ότι όλα αυτά τα οποία αναφέρονται στο βούλευμα για το οποίο δεν έχει ενημερωθεί είναι εντελώς αβάσιμα, και είναι έτοιμος να τα αντιμετωπίσει, αφού δεν έχει κανένα λόγο ούτε να φοβάται ούτε να ανησυχεί για τίποτα.