Αίτηση αποφυλάκισης έχουν ήδη καταθέσει μέσω των δικηγόρων τους, δύο από τους κατηγορούμενους στην εντυπωσιακή κλοπή με τη μπουλντόζα στην ΑΤΕ Καλυβών στα Χανιά, ενώ αναμένεται να πράξουν το ίδιο και οι υπόλοιποι έξι, αφού από τα μέχρι στιγμής στοιχεία που συγκεντρώθηκαν από την Αστυνομία, όχι μόνο δεν προκύπτει κάτι σε βάρος τους, αλλά υποβαθμίζονται κι αυτά που υπάρχουν και “στήριζαν” την κατηγορία.

Η “Π” είχε αποκαλύψει ότι ένας εκ των προφυλακισμένων έχει ισχυρό άλλοθι καθώς το επίμαχο διάστημα βρισκόταν στην Αθήνα και όπως προκύπτει δεν ταξίδεψε αεροπορικώς για να προλάβει τους χρόνους.

Από τα στοιχεία που έχει η Δικαιοσύνη, προκύπτει ότι οι οχτώ συλληφθέντες δεν τηλεφωνήθηκαν μεταξύ τους, δεν τους ανήκουν τα αποτυπώματα που βρέθηκαν, ενώ αναμένεται με ενδιαφέρον η βαλλιστική εξέταση.