Εδώ κι ένα μήνα περίπου οι δευτεραθλήτριες ομάδες των τεσσάρων νομών της Κρήτης ζούσαν την δική τους αγωνία σχετικά με την άνοδό τους ή όχι στο Περιφερειακό πρωτάθλημα.

Η φημολογία για μπαράζ μεταξύ τους, έτσι ώστε ο όμιλος της Κρήτης τη νέα περίοδο να έχει 16 και όχι 15 ομάδες είχε “φουντώσει” για τα καλά, όμως σήμερα αναμένεται να αποσαφηνιστεί πλήρως το θέμα στη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ. Τόσο η ΕΠΣΗ όσο και οι υπόλοιπες τρεις Ενώσεις έχουν καταθέσει σχετικό αίτημα το οποίο θα συζητηθεί, μαζί με τα υπόλοιπα θέματα που απασχολούν το περιφερειακό πρωτάθλημα (είσοδος ξένων παικτών κ.α.) και πιθανότατα θα παρθούν και οι σχετικές αποφάσεις. “Είμαστε συγκρατημένα αισιόδοξοι και θεωρώ ότι το δίκαιο αίτημά μας θα πρέπει να βρει ανταπόκριση από την Γενική Συνέλευση”, τόνισε χθες για το θέμα ο πρόεδρος της Ένωσης Ηρακλείου Νίκος Τζώρτζογλου ενώ παρόμοια αισιοδοξία πηγάζει και από τις υπόλοιπες Ενώσεις της Κρήτης.



Γʼ ΕΠΣΗ

Μια... 11αδα αγώνων θα γίνουν το Σαββατοκύριακο για το πρωτάθλημα της Γʼ κατηγορίας. Αναλυτικά το πρόγραμμα:

ΑΥΡΙΟ 5.30 μ.μ.

Αγιος Βασίλειος-Ανάληψη (γηπ. Αγ. Παρασκιών), Ρωμανός-Ασκοί (γηπ. Γουβών), Ροδιά-Δαμάστα (γηπ. Αλμυρού), Μάραθος-Γωνιές (γηπ. Τυλίσου), Ρόκα-Αχλάδα (γηπ. Πρ. Ηλία).

ΚΥΡΙΑΚΗ 5.30 μ.μ.

Πήγασος-Κόροιβος (γηπ. Παναγιάς), Ανθεστίωνας-Σκινιάς (γηπ. Γαρίπας), Αρης Γ.-Αρκαδία (γηπ. Γουρνών), Ν. Αλμυρού-Κορφές (γηπ. Αλμυρού), Ερμής-Ολυμπιακός (γηπ. ΕΓΟΗ), Αγ. Δημήτριος-Ηρακλής (γηπ. Κρουσώνα).

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης στο άκουσμα του θανάτου του πρώην προέδρου της ΕΠΣΗ Γεωργιου Μαρσέλλου, συνεδρίασε και αποφάσισε να εκφράσει τα θερμά συλλυπητήριά του στην οικογένεια του εκλιπόντος.