Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ Φανούρης Βατσινάς θα δώσει σήμερα το μεσημέρι συνέντευξη Τύπου, εφʼ όλης της ύλης και φυσικά θα κληθεί να απαντήσει στις ερωτήσεις που θα του θέσουν οι εκπρόσωποι των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

Πιστεύεται ότι ο κ. Βατσινάς θα δώσει απαντήσεις στα φλέγοντα θέματα που απασχολούν την ΠΑΕ, όπως τα μεταγραφικά, η αδειοδότηση και η οργάνωση σε όλα τα επίπεδα. Ο φίλαθλος κόσμος του ΟΦΗ περιμένει τις απαντήσεις και φυσικά την υλοποίηση της υπόσχεσης ότι “μέλημα της διοίκησης είναι να δημιουργήσει μία ισχυρή και ανταγωνιστική ομάδα”. Βέβαια ο στόχος αυτός μόνο με μία προϋπόθεση μπορεί να πραγματοποιηθεί: να αποκτηθούν τουλάχιστον τέσσερις παίκτες έτοιμοι να παίξουν στη βασική εντεκάδα και να ανανεωθούν τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών, τους οποίους ο κ. Σηφάκης ζήτησε να παραμείνουν στην ομάδα. Χθες δεν υπήρξε κάποια εξέλιξη στα μεταγραφικά θέματα. Σήμερα αναμένεται να δοθεί απάντηση στους Μπελεβώνη, Πίτσο, Δασκαλάκη και Κουνενάκη σχετικά με τις οικονομικές απαιτήσεις που έχουν θέσει. Αν συμφωνήσουν τότε θα υπογράψουν νέο συμβόλαιο. Την ερχόμενη εβδομάδα θα γίνει συζήτηση με τον μάνατζερ του Χατζιαντριάν, ο οποίος θα έλθει για το σκοπό αυτό στο Ηράκλειο. Ο Σιλά δήλωσε ότι “έχει κακές αναμνήσεις, λόγω δικαστικών αγώνων και δεν θέλει να έλθει στο “Ηράκλειο”. Η περίπτωση απόκτησης του Βούλγαρου Τοντόροφ φαίνεται ότι απομακρύνεται πολύ, αφού η ΤΣΣΚΑ δεν υποχωρεί στις οικονομικές απαιτήσεις της. Τέλος το... σίριαλ Ογκουνσότο δεν είχε χθες κάποιο νέο επεισόδιο.



Ο Μιχάλης Σηφάκης

Από τα μέσα της αγωνιστικής περιόδου που έληξε, πολλά έχουν γραφεί για ενδιαφέρον μεγάλων Ευρωπαϊκών ομάδων για τον τερματοφύλακα του ΟΦΗ Μιχάλη Σηφάκη. Από αυτή εδώ τη στήλη, κατʼ επανάληψη, τονίσαμε ότι δεν έχει εκδηλωθεί έμπρακτα ενδιαφέρον από κάποια ομάδα για την απόκτησή του. Χθες ο διεθνής τερματοφύλακας μιλώντας στον Σπορ FM του Ηρακλείου τόνισε: “Ακούγονται πολλά για ενδιαφέρον ομάδων για εμένα, αλλά ακόμα δεν έχει υπάρξει πρόταση ούτε προς εμένα, αλλά ούτε και προς την ομάδα. Δεν έχει μιλήσει επίσημα ακόμα κανείς και σε κανέναν. Με ενδιαφέρει το θέμα, θέλω να πάω σε μια μεγάλη ομάδα του εξωτερικού και αν έρθει πρόταση έχει καλώς, αν όχι πάλι θα συνεχίσω κανονικά στον ΟΦΗ. Μόνο για σύλλογο του εξωτερικού θα φύγω από εδώ. Το Γαλλικό και το Ισπανικό πρωτάθλημα είναι αυτά που μου αρέσουν περισσότερο. Για το θέμα της πιθανής μεταγραφής μου έχουμε μιλήσει με τον κ. Βατσινά και πιστεύω ότι αν έρθει μια καλή πρόταση θα είμαστε ευχαριστημένοι και οι δύο”. Όσον αφορά την αντικατάστασή του υπογραμμίζει: “Αν πρώτα ο Θεός έρθει πρόταση και φύγω από την ομάδα το μόνο που δεν θα υπάρξει είναι πρόβλημα στη θέση μου. Και ο Δασκαλάκης, αν μείνει στην ομάδα, και ο Καρνέζης, αλλά και ο Κασμερίδης, είναι πάρα πολύ καλοί τερματοφύλακες και για τα επόμενα 5-6 χρόνια η ομάδα δεν θα έχει πρόβλημα στη θέση του τερματοφύλακα, αρκεί να δείξουν εμπιστοσύνη όπως έδειξαν και σε εμένα και σε αυτά τα παιδιά και τους δοθούν ευκαιρίες”.