“Έγινε ένα δυνατό παιχνίδι. Δεν καταφέραμε να κερδίσουμε αλλά αυτά έχει το ποδόσφαιρο. Θα πάρουμε αλλού τους βαθμούς που χάσαμε σήμερα” τόνισε χθες μεταξύ άλλων ο Νίκος Καραγεωργίου μετά το ντέρμπι. Ο Μακεδόνας τεχνικός ήθελε τη νίκη όπως και όλοι στον Εργοτέλη αλλά με τόσα προβλήματα που υπήρχαν πριν και με όσα προέκυψαν στη διάρκεια του αγώνα ίσως δεν μπορούσε να περιμένει περισσότερα από την ομάδα του. Πάντως όπως είπε στο τέλος των δηλώσεών του “δεν υπάρχει άλλος στόχος για μας πλην της ανόδου”.

Ο Μπάμπης Τεννές μιλώντας για το παιχνίδι επεσήμανε: “Έγινε ένα πολύ δυνατό ματς με σκληρά μαρκαρίσματα. Εμείς κοιτάξαμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Δεν δώσαμε το δικαίωμα στον Εργοτέλη να κάνει ευκαιρίες. Εύχομαι του χρόνου και οι δύο ομάδες να παίζουν στην Αʼ Εθνική”.

Ο Άντερσον Φοφόνκα ανέφερε ότι “και ο Εργοτέλης αλλά και η Κέρκυρα θα μπορούσαν να είχαν κερδίσει. Παίξαμε με μια πολύ καλή ομάδα. Υπάρχει δρόμος ακόμα μέχρι το τέλος”, ενώ ο Φράγκος Οικονομάκης δήλωσε “ήταν και ντέρμπι. Οι δύο ομάδες πρέπει να αγωνίζονται στην Αʼ Εθνική. Εμείς είχαμε προβλήματα. Το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο”.

• Τρεις πρώην παίκτες του ΟΦΗ έπαιξαν χθες στην..... ενδεκάδα της Κέρκυρας. Πρόκειται για τους Μοσχογιάννη, Κουτσουρέ και Πετρά.

• Περίπου 4000 φίλαθλοι βρέθηκαν χθες στις εξέδρες του Παγκρητίου. Ανάμεσά τους και λίγοι (περίπου 20 άτομα) υποστηρικτές της Κέρκυρας.