Βήμα-βήμα πλησιάζει την κορυφή η Χερσόνησος. Οι “ερυθρόλευκοι” συνέχισαν την ανοδική τους πορεία και πέτυχαν την πέμπτη τους νίκη στα έξι τελευταία παιχνίδια με “θύμα” τους αυτή τη φορά τον Αστέρα Περάματος σε βάρος του οποίου επικράτησαν άνετα με σκορ 3-0.

Η Χερσόνησος με τη χθεσινή της επιτυχία έφτασε σε απόσταση βολής από την πρώτη θέση (την χωρίζει μόλις ένας βαθμός) και στόχος της πλέον είναι να βρεθεί άμεσα στην πρώτη θέση.

Η ομάδα του Βασίλη Καραϊσκου δεν χρειάστηκε να φορτσάρει ιδιαίτερα για να πάρει το πολύτιμο “τρίποντο”. Ήταν απλά καλύτερη από τον αντίπαλό της και όπως μαρτυρά και το τελικό σκορ δεν απειλήθηκε σχεδόν καθόλου. Αντίθετα, αν οι παίκτες της ήταν πιο προσεκτικοί θα μπορούσαν να έχουν σκοράρει περισσότερες από τρεις φορές. Το χθεσινό παιχνίδι κρίθηκε από το πρώτο ημίχρονο. Η Χερσόνησος μπήκε πολύ δυνατά στο γήπεδο αποφασισμένη να “καθαρίσει” με την υπόθεση νίκη και έφτασε πολύ γρήγορα στο 1-0. Ήταν μόλις το 5ʼ, όταν από κόρνερ του Χρονάκη ο Ζαρκάδας πήρε την κεφαλιά και νίκησε τον Συροκάκη για νʼ ανοίξει το σκορ.

Η υπεροχή των γηπεδούχων στο αʼ 45λεπτο ήταν καθολική και καρποφόρησε για δεύτερη φορά λίγο πριν τη λήξη του (43ʼ) με το πλασέ του Τσιαβδάρη μετά την σέντρα του Κατσαπελίδη (2-0).

Ωστόσο πριν απʼ αυτό το γκολ χάθηκαν τρεις πολύ καλές ευκαιρίες με τον Τσιαβδάρη στο 10ʼ και στο 40ʼ και τον Ζαρκάδα στο 20ʼ. Στο ίδιο διάστημα οι φιλοξενούμενοι απείλησαν μόνο μια φορά με τον Αντωνακάκη, το σουτ του οποίου αποκρούστηκε από τον Κόσογλου.

Η εικόνα του βʼ ημιχρόνου δεν άλλαξε σε μεγάλο βαθμό, με τη Χερσόνησο να είναι η κυρίαρχος του παιχνιδιού και το Πέραμα να περιορίζεται σε παθητικό ρόλο.

Το τρίτο γκολ με το οποίο διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα, σημειώθηκε στο 72ʼ ξανά από τον Τσιαβδάρη (δεύτερο προσωπικό) μετά από μεταβίβαση του Φουκαράκη.

Τρία λεπτά αργότερα (75ʼ) ακυρώθηκε γκολ του Φουκαράκη ως οφσάιντ.

Η τελευταία καλή φάση έγινε στο 90ʼ με τον Καϊδαντζή να παίρνει την κεφαλιά και να στέλνει την μπάλα άουτ.

Οι Τσιαβδάρης, Φουκαράκης, Ζαρκάδας ξεχώρισαν από τους νικητές, χωρίς πάντως να υπάρχουν υστερήσαντες.

Διαιτήτευσε ο Ραϊσάκης (Μπαρμπαλιάς, Νικολουτζάκης) από τα Χανιά.

ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ: Κόσογλου, Αποστολάκης, Κατσαπελίδης, Σαββάκης (68ʼ Ραπτάκης), Αραβιάκης, Μηλάκης, Ζαρκάδας, Χρονάκης (46ʼ Κορδώνης), Σταυρακάκης (75ʼ Καϊδατζής), Φουκαράκης, Τσιαβδάρης.

ΠΕΡΑΜΑ: Συροκάκης, Κατσαμάς Β., Σταράς (65ʼ Γκαλονομάκης), Φοδελιανάκης, Δασκαλάκης Ν., Ψωμάς (55ʼ Μαργέλος), Καλαϊτζάκης, Κατσαμάς Μ., Αντωνάκης, Αντιασβίλι, Δασκαλάκης Γ. (84ʼ Κοσκινάς).