“Η διεθνής τουριστική ύφεση, έχει πλήξει τον τουρισμό και στην περιοχή της Αμμουδάρας, αλλά έχουμε καλούς τουριστικούς επιχειρηματίες και δημότες, και φιλοδοξούμε σύντομα να κρατήσουμε τα σκήπτρα της τουριστικής ανάπτυξης”, επεσήμανε μιλώντας στην “Π”, ο δήμαρχος Γαζίου Γιώργος Μαρκογιαννάκης και συμπλήρωσε: “Εχουμε καθαρές θάλασσες, καθαρές παραλίες, ευγενικούς ανθρώπους, προσφέρουμε ασφάλεια και ηρεμία. Το κυριότερο πρόβλημά μας, είναι ο ΑΗΣ Λινοπεραμάτων, δίνουμε μάχη να τον απομακρύνουμε από την περιοχή μας, και σύμφωνα με τα χρονοδιαγράμματα αυτό θα γίνει το 2011”.
Ο ίδιος επεσήμανε ότι οι τουρίστες νιώθουν απόλυτη ασφάλεια στις παραλίες, αφού υπάρχει πλήρης ναυαγοσωστική κάλυψη, με σκάφος, ναυαγοσώστες κλπ. και την τελευταία διετία δεν έχει καταγραφεί ούτε ένα περιστατικό πνιγμού.
Αναφορικά με το κυκλοφοριακό, σημείωσε ότι υπάρχει πρόβλημα τις ώρες αιχμής, όμως όπως είπε “φιλοδοξούμε ο περιφερειακός δρόμος Γαζίου, να λύσει το πρόβλημα από την επόμενη χρονιά”.
Ο δήμαρχος υπογράμμισε ακόμη, ότι υπάρχει επάρκεια σε χώρους πάρκινγκ, γίνονται μεγάλες προσπάθειες στο θέμα της καθαριότητας, ενώ για την ηχορύπανση σχολίασε ότι φέτος, τα παράπονα έχουν μειωθεί σε μεγάλο βαθμό.

