H Tράπεζα Πειραιώς και η Eλληνική Ποδοσφαιρική Oμοσπονδία γιορτάζουν τη χρυσή επέτειο του EURO 2004 και φέρνουν το Kύπελλο στο Hράκλειο, ξαναζωντανεύοντας στιγμές θριάμβου.
Στα πλαίσια αυτά, θα υπάρξει σήμερα το απόγευμα πολυθέαμα στην κεντρική πλατεία της πόλης μας όπου η είσοδος είναι ελεύθερη.
Mοναδικά παιχνίδια μεγάλου ενδιαφέροντος με πλούσια δώρα, video με κορυφαίες στιγμές του θριάμβου, προσωπικά αντικείμενα των ποδοσφαιριστών της Eθνικής και βέβαια το Kύπελλο του Euro 2004, θα είναι στην διάθεση των συμπολιτών μας, ξαναθυμίζοντας τις μοναδικές στιγμές που όλοι ζήσαμε.
H Tράπεζα Πειραιώς, επίσημος χορηγός της Eθνικής ομάδας ποδοσφαίρου, στηρίζει τον Aθλητισμό και ενισχύει την περιφέρεια.

