Τέσσερις παίκτες θα “πληρώσουν το μάρμαρο” στον ΕΓΟΗ, οι άνθρωποι του οποίου ξεκίνησαν δυναμικά την “εκκαθάριση” που αποφάσισαν μετά και την νέα ήττα από την ΑΕΚ.
Ετσι, από χθες παρελθόν αποτελούν οι Μιχελινάκης, Ιωαννίδης, Μουσουράκης οι οποίοι αποκτήθηκαν το καλοκαίρι όμως δεν πρόσφεραν τα αναμενόμενα και έτσι τέθηκαν εκτός ομάδας.
Επίσης, σε “καραντίνα” μπήκε και ο Λειβαδίτης ο οποίος τιμωρήθηκε από τη διοίκηση μέχρι το τέλος της περιόδου για απρεπή συμπεριφορά προς τον προπονητή του.
Στο μεταξύ, οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές με τη στήριξη της διοίκησης και του Αντώνη Σουγιά θα επιχειρήσουν την Κυριακή κόντρα στον Αλμυρό ένα νέο ξεκίνημα προκειμένου να βελτιωθεί τόσο η αγωνιστική παρουσία όσο και η βαθμολογική συγκομιδή.
Στα θετικά για το συγκεκριμένο ντέρμπι είναι το γεγονός ότι οι Καλαφάτης, Μαυροβασίλης, Βλατάς και Μουράτης δείχνουν να ξεπερνούν τα προβλήματά τους και να έχουν πολλές ελπίδες για να αγωνιστούν την Κυριακή.

