Η επόμενη μέρα της αναμέτρησης με την ΑΕΚ βρίσκει τους περισσότερους στο στρατόπεδο του Άρη ικανοποιημένους, τόσο για το βαθμό της ισοπαλίας όσο και για την απόδοση της ομάδας.
Οι “κίτρινοι” πραγματοποίησαν μια από τις καλύτερες φετινές τους εμφανίσεις απέναντι ίσως στην πιο φορμαρισμένη ομάδα της Ελλάδας αυτή τη στιγμή και έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι θα μπορούσαν κιόλας να το χάσουν.
Δίκαιο χαρακτήρισε το αποτέλεσμα και ο τερματοφύλακας των “κιτρίνων” Σωτ. Λυμπερόπουλος που μιλώντας σε ραδιόφωνο της Θεσ/κης επισήμανε ότι η ομάδα του προσπάθησε όσο μπορούσε απέναντι σε μια πολύ καλή ΑΕΚ: “Είμαι ικανοποιημένος από την ισοπαλία γιατί σντιμετωπίσαμε μια πολύ καλή ομάδα που ήξερε τί ζητούσε. Εμείς κάνουμε μια προσπάθεια να γίνουμε ομάδα πρώτα απ’ όλα. Σταθήκαμε καλά αμυντικά, πλην ελαχίστων φάσεων αλλά δεν μπορούσαμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες για ένα δεύτερο τέρμα. Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο και καλό για μας”.

