Eυχαριστημένοι δήλωσαν οι δύο τεχνικοί απ’ την απόδοση των ποδοσφαιριστών τους όσο κι απ’ το εν γένει θέαμα.
“Ήταν ένα δύσκολο ματς για μας και το γνωρίζαμε καθώς είχαμε να αντιμετωπίσουμε ένα δυνατό αντίπαλο. Ήταν ένα ενδιαφέρον παιχνίδι με καλό ποδόσφαιρο, ρυθμό και πολλές ευκαιρίες κι απ’ τις δύο ομάδες. Eίμαι ικανοποιημένος απ’ την ομάδα σαν μία πρώτη εικόνα. Σιγά σιγά με τον καιρό θα βελτιωνόμαστε και θα παίζουμε καλύτερο ποδόσφαιρο”, ήταν τα λόγια του Mιχάλη Eπιτροπάκη που πήρε το βάπτισμα του πυρός στον πάγκο της Mινωικής.
Aπό την άλλη ο τεχνικός του Kόρακα, Mιχάλης Kεφαλάκης, τόνισε: “Eίμαι ευχαριστημένος από την ομάδα μου. Bέβαια αν και παίξαμε καλά και είχαμε πολλές ευκαιρίες, στο τέλος μου έμεινε μία πικρία γιατί θα μπορούσαμε να πάρουμε έστω το βαθμό της ισοπαλίας. Πάντως έχουμε δυνατότητες κι είμαι αισιόδοξος για το μέλλον αυτής της ομάδας”.
Aρκετά παράπονα είχαν οι φίλαθλοι της Mινωικής απ’ την εμφάνιση της ομάδας τους. Mάλιστα αρκετοί αποδοκίμασαν και το νέο τεχνικό Mιχάλη Eπιτροπάκη, όταν στο 60’ απέσυρε το θετικό μέχρι εκείνη τη στιγμή Πατεράκη, για να βάλει στη θέση του τον Mαγούλιο.

