Στο “Κεμάλ Στάφα”, παρά τις αρκετές απουσίες βασικών παικτών, το συγκρότημα του Μόρτεν Ολσεν “χτυπώντας” στην επανάληψη υποχρέωσε την ομάδα του Χανς-Πέτερ Μπρίγκελ στην πρώτη της εντός έδρας ήττα τα τελευταία τρία χρόνια. Η είσοδος του Ντένις Ρόμενταλ για τους φιλοξενούμενους στην επανάληψη ήταν το κομβικό σημείο του αγώνα, αφού ο μέσος της Τσάρλτον ήταν ο δημιουργός του πρώτου γκολ των Δανών με τον Μάρτιν Γιόργκενσεν “εκτελεστή” στο 52ο λεπτό. Είκοσι λεπτά αργότερα, ο “σίριαλ κίλερ” των Σκανδιναβών, ο Γιον-Νταλ Τόμασον αξιοποιώντας μακρινή μπαλιά του Γκρόνκιερ “καθάρισε” τη νίκη για τη Δανία, διαμορφώνοντας το τελικό 0-2.

ΑΛΒΑΝΙΑ: Στρακόσια, Τσάνα, Χάζι, Ντούρο, Μπεκίρι, Λάλα, Χάτζι, Σκέλα, Μούκα (78’ Μπούσι), Μουράτι, Τάρε.

ΔΑΝΙΑ: Γένσεν, Πόουλσεν, Πρίσκε, Χέλβεγκ, Ν. Γένσεν, Κρόλντρουπ, Γκράβεσεν, Γκρόνκιερ (83’ Κρίστιανσεν), Πέτερσεν (46’ Ρόμενταλ).



Εύκολα η Τουρκία



Εύκολα η Τουρκία ξεπέρασε το εμπόδιο του Καζακστάν κερδίζοντάς το στην Άγκυρα με 4-0. Δύο γκολ πέτυχε ο Φατί Τεκέ (90’ και 92’) και από ένα ο Γκογκντενιζ (17’) και ο Νιχάτ (50’). Ο Τεκέ (56’) έχασε και πέναλτι.

ΤΟΥΡΚΙΑ: Ρουστού, Σεϊχάν, Τσετίν, Ουμίτ, Νιχάτ (84’ Χ. Αλτινοπ), Τεκέ, Γκογκντενίζ (69’ Τουντσάι), Μπάρις, Σερκάν (64’ Χασάν Σας), Τσιμσίρ, Νετσάτι.

ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ: Νοβίκοφ (52’ Μόρεφ), Λιάπκιν, Αβντέγεφ, Ντουμπίνσκι, Σμάκοφ (58’ Κοζούλιν), Φαμίλτσεφ, Κάρποβιτς, Νιζόβτσφ, Ιρισμέτοφ, Μπουλέσεφ, Τσιτούλιν (33’ Μπαλτίγεφ).