Θερμή ατμόσφαιρα δημιούργησαν για άλλη μία φορά στο Λίντο οι περίπου 800 φίλοι του “Ηράκλειο” που ενίσχυσαν τις προσπάθειες των παικτών του Γιώργου Μακράκη.

Ιδιαίτερα αισθητή ήταν η παρουσία του Συνδέσμου Φίλων της ομάδας που έκανε πολύ θόρυβο με τις κόρνες τις οποίες είχαν τα μέλη του. Μάλιστα γι’ αυτή την... ηχορύπανση διαμαρτυρήθηκε στο 5’ ο τεχνικός του Περιστερίου κ. Πεδουλάκης σε διαιτητές και κομισάριο και μετά από σχετικές συστάσεις, μειώθηκε η ένταση.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι φίλοι του “Ηράκλειο” μετέφεραν τα τύμπανα πίσω από το καλάθι που έκανε επίθεση το Περιστέρι, αλλά ούτε αυτό πτόησε τους φιλοξενούμενους.

• Ατιμώρητη έμεινε η ενέργεια του Χάτσον του Περιστερίου στην εκπνοή του Α’ δεκαλέπτου να κρεμαστεί από το καλάθι του “Ηράκλειο” καθώς οι διαιτητές πήραν πίσω την τεχνική ποινή που του έδωσαν επειδή ο κομισάριος είπε ότι ο χρόνος είχε τελειώσει.

• Σε άλλα χθεσινά αποτελέσματα της 19ης αγωνιστικής: Ολύμπια-ΠΑΟΚ 86-75, Ολυμπιακός-Πανιώνιος 92-82. Σήμερα θα παίξουν Ιωνικός Ν.Φ.-Ηρακλής (7 μ.μ., ΕΤ-1) και Παναθηναϊκός-Νήαρ Ηστ (9 μ.μ., Supersport).