Αγωνιώδης η έκκληση Τσάλου στη χθεσινή Γενική Συνέλευση Αγωνιώδης η έκκληση Τσάλου στη χθεσινή Γενική Συνέλευση

Την δυσαρέσκεια του για τους μετόχους που δεν έχουν ακόμα ανταποκριθεί στο κάλεσμα του εξέφρασε χθες ο πρόεδρος της ΠΑΕ Φώτης Τσάλος στην Γενική Συνέλευση που συγκάλεσε για να τους θέσει προ των ευθυνών τους.

Ο κ. Τσάλος δεν κρύφτηκε και μίλησε ανοιχτά για όσους έχουν βοηθήσει αλλά και για όσους έχουν μείνει στα λόγια και αποφεύγουν να συμβάλουν οικονομικά στην προσπάθεια που γίνεται.

«Σας ζητώ να μην εγκαταλείψετε την προσπάθεια που οι ίδιοι ξεκινήσατε πριν από δυο χρόνια στον ΟΦΗ. Σταθείτε δίπλα μου, ώστε να μπορέσει η ομάδα να προχωρήσει» ανέφερε ο κ. Τσάλος, ο οποίος ευχαρίστησε προσωπικά τους κ.κ.  Μηνά Χαλκιαδάκη, Αντίπα Σηφάκη, Αντώνη Καράτζη, Μανόλη Ορφανάκη, Μανόλη Κουμαντάκη, Βασίλη Ζηδιανάκη, Γιάννη Βάβουλα, Μιχάλη Μυλωνάκη, οι οποίοι όπως είπε «έχουν ανταποκριθεί στα όσα είχαν δεσμευτεί για την οικονομική ενίσχυση της ομάδας μας και στα όσα είχαμε αποφασίσει στη Γενική Συνέλευση της 24ης Ιουλίου».

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ ζήτησε την οικονομική συμπαράσταση των μετόχων της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, στην προσπάθεια που έχει ξεκινήσει, εκφράζοντας την δυσαρέσκεια του, για όσους δεν έχουν  ανταποκριθεί ακόμη και ευχήθηκε αυτό να γίνει άμεσα, καθώς η ομάδα έχει σημαντικές οικονομικές υποχρεώσεις, που πρέπει να καλυφθούν.

Ο κ. Τσάλος ενημέρωσε τους μετόχους και για την δική του συμμετοχή μέχρι τώρα λέγοντας: «Εχω ήδη βάλει ένα πολύ σημαντικό ποσό, σε σχέση με τα χρήματα που έχω πει ότι θα βάλω και θα πρέπει άμεσα, να μπει ένα ακόμη σημαντικό ποσό, για να μπορέσει η ομάδα να προχωρήσει χωρίς προβλήματα».

Όπως έγινε γνωστό χθες ο κ. Τσάλος θα έχει τις επόμενες μέρες συναντήσεις με ένα προς ένα, με  τους μετόχους που δεν έχουν ανταποκριθεί ακόμη, προκειμένου να ξεκαθαρίσει το τι μπορεί να περιμένει από αυτούς.

Αυτή ήταν και μια απόφαση που ελήφθη στην Γ.Σ. στην οποία συμφώνησαν όλοι.

Ακόμη ο νέος πρόεδρος ενημέρωσε για τις μεταγραφές που έχουν γίνει, το σχεδιασμό του Νίκου Παπαδόπουλου και μετέφερε την εκτίμηση, του τεχνικού επιτελείου, ότι ο ΟΦΗ έχει δημιουργήσει φέτος μια ομάδα, που μπορεί να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις των φιλάθλων και να διεκδικήσει την άνοδο στην Σούπερ Λιγκ.

Ο κ. Τσάλος στην άτυπη χθεσινή Γενική Συνέλευση ενημέρωσε τους μετόχους για τις κινήσεις που έχει κάνει, τις συναντήσεις που είχε στην Αθήνα, αλλά και τις επαφές για χορηγίες.

Aκόμη, έκανε αναφορά στα εισιτήρια διαρκείας τα οποία θα τεθούν άμεσα σε κυκλοφορία και τόνισε την σημασία ώστε ο κόσμος του ΟΦΗ να στηρίξει την προσπάθεια και να ενισχύσει την ομάδα στέλνοντας το μήνυμα: “Πιστεύω ότι μέχρι τώρα πάμε καλά και μπορούμε να πάμε πολύ καλύτερα”.