Ούτε ο ιατροδικαστής αλλά ούτε και κανείς από τους θαμώνες του μπαρ στην Αμμουδάρα δεν επιβεβαιώνουν τα λεγόμενα μιας νεαρής Αγγλίδας, η οποία ισχυρίστηκε στην αστυνομία ότι βιάστηκε από έναν 28χρονο ιδιωτικό υπάλληλο.

Η 23χρονη Βρετανίδα κατήγγειλε ότι χθες στις 6 το πρωί ενώ βρισκόταν στο μπαρ και διασκέδαζε, χρειάστηκε κάποια στιγμή να πάει στην τουαλέτα. Τότε, σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς της, ο 28χρονος τον οποίο δεν γνώριζε, την ακολούθησε και τη βίασε.

Η κοπέλα στη συνέχεια βγήκε από το μπαρ, την ακολούθησε ένας φίλος και συμπατριώτης της και όταν τη ρώτησε τι έχει, εκείνη του είπε ότι βιάστηκε μέσα στην τουαλέτα. Η 23χρονη στη συνέχεια ήταν εκείνη που τηλεφώνησε στην Αστυνομία και μέσα σε λίγα λεπτά αστυνομικοί βρέθηκαν στο μπαρ και συνέλαβαν τον νεαρό, ο οποίος δεν είχε φύγει.

«Έπεσε από τα σύννεφα»

Ο 28χρονος εξαιτίας ενός τυχαίου γεγονότος δεν έφυγε από το μπαρ. Όταν είδε τους αστυνομικούς που του είπαν ότι πρέπει να τους ακολουθήσει στο τμήμα, ο ίδιος δεν γνώριζε το λόγο. Στο τμήμα ο 28χρονος έδωσε μια διαφορετική εκδοχή για το τι έγινε στην τουαλέτα του μπαρ. Όπως είπε, όταν πήγε για να κάνει τη φυσική του ανάγκη, η κοπέλα ήταν εκείνη που τον ακολούθησε και του ζήτησε να κάνουν σεξ. Εκείνος την απομάκρυνε, καθώς είδε ότι ήταν μεθυσμένη.

Πληροφορίες από την αστυνομία αναφέρουν ότι η 23χρονη ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ, ενώ αλκοόλ είχε καταναλώσει- λιγότερο σύμφωνα με τη μέτρηση που έγινε- και ο 28χρονος.

Και οι δύο τους εξετάστηκαν από ιατροδικαστή, ο οποίος δεν βρήκε ίχνη βιασμού.