Πριν από κάποια χρόνια βρέθηκε εκτός δημοσίου σχολείου καθώς αποκαλύφτηκε, με τη χρήση του νόμου Μητσοτάκη, ότι είχε χρησιμοποιήσει πλαστό πτυχίο για γνώση ξένης γλώσσας για να διεκδικήσει μία θέση διευθυντή σε Γυμνάσιο του Ηρακλείου. Τότε ήταν διευθυντής σε μεγάλο Γυμνάσιο του Ηρακλείου. Σήμερα, με τον νόμο Κατρούγκαλο, ο ίδιος εκπαιδευτικός, ο οποίος αυτή τη στιγμή υπηρετεί στην οργανική του θέση και δεν βρίσκεται στο σχολείο όπου διετέλεσε διευθυντής, μπαίνει και πάλι στην κούρσα διεκδίκησης θέσης ευθύνης!

Μπροστά σε αυτή την εικόνα έχουν βρεθεί οι άνθρωποι που καλούνται να διαχειριστούν τη διαδικασία επιλογής διευθυντών σχολικών μονάδων, η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί μετά τις 20 Ιουλίου.

Σημειώνεται πως η συγκεκριμένη υπόθεση δεν έχει τελεσιδικήσει και το πειθαρχικό είναι σε εξέλιξη. Άνθρωποι από το χώρο της εκπαίδευσης είπαν στην «Π» πως το μεγάλο πρόβλημα προκύπτει από τη μεγάλη καθυστέρηση που παρατηρείται στην απονομή της Δικαιοσύνης, αφού η υπόθεση απασχολεί την κοινωνία του Ηρακλείου από το 2014!