Αρκετές ήταν και φέτος οι αλλαγές στους πάγκους στην Α1 καθώς οκτώ ομάδες αποφάσισαν να αλλάξουν προπονητή, ενώ τέσσερις από αυτές τους άλλαζαν σαν τα πουκάμισα…

Το Αθλόπολις ξεκίνησε με τον Φιλοξενίδη, τον αντικατέστησε με τον Κούρτογλου και ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα με τον Ανωγειαννάκη.

Η Γόρτυς μπήκε στους αγώνες με τον Ανωγειαννάκη, συνέχισε με τον Συντιχάκη και τελείωσε με τον Κορδονούρη. Η Χερσόνησος άρχισε με τον Καργιωτάκη, αργότερα ανέλαβε ο Κούρτογλου και τέλος ο Βαρδάκης έβγαλε το φίδι από την τρύπα.

Ο ΟΦΑ εμπιστεύτηκε τον Συντιχάκη, τη θέση του οποίου πήρε ο Παπακώστας, τον οποίο αντικατέστησε ο Κυριαζής. Στον ΑΟΤ έδωσαν το «χρίσμα» στον Ίσσαρη, τον οποίο ακολούθησε ο Κουτεντάκης. Η Δόξα Γ. ρίχτηκε στη μάχη με τον Μαματζάκη, για να ολοκληρώσει τη χρονιά ο Κόκκινος. Η Φαιστός πορεύτηκε με τον Κωνσταντάκη, για να ακολουθήσει ο Ορφανουδάκης.

Ο Αλμυρός είχε αρχικά στον πάγκο τον Μιχελουδάκη και στη συνέχεια τον Κουντούρη.

Σταθεροί στους πάγκους τους έμειναν οι Βασιλειάδης (Ηρόδοτος), Πατεμτζής (Γιούχτας), Χαλκιαδάκης (Ζαρός), Χατζησεβαστός (Μινωική), Φινοκαλιώτης (Μοίρες), Βολονάκης (ΠΑΟΚ), Τιτομιχελάκης (Ανθεστίων), Κουλούρας (ΠΑΝΟΜ), Λεκάκης (Ρωμανός) και Ζουραράκης (ΕΓΟΗ).

Αρκετοί από αυτούς ωστόσο έλυσαν την συνεργασία τους με τις ομάδες μετά τη λήξη των υποχρεώσεων.