
Οι παίκτες του Εργοτέλη μάλιστα δώρισαν μια φανέλα της ομάδας με τις υπογραφές τους στον Σούλη Παπαδόπουλο.
Ο Σέρχιο Λεάλ από την πλευρά του έθεσε ψηλά τον πήχη για την επόμενη σεζόν: «Ο στόχος είναι να ανέβουμε στη Σούπερ Λίγκα. Μετά θα δω πώς θα είμαι από πλευράς φυσικής κατάστασης για να συνεχίσω ακόμη μία χρονιά. Θέλω να βγάλω το δίπλωμα του προπονητή στην Ισπανία, να γυρίσω εδώ και να ασκήσω το επάγγελμα του προπονητή».
Στην… ψυχή των αποδυτηρίων της ομάδας, τον συμπαθή σε όλους Παναγιώτη, αφιέρωσαν οι ποδοσφαιριστές του Εργοτέλη την κατάκτηση του τίτλου, μια κίνηση που απέσπασε το θερμό χειροκρότημα των φιλάθλων.
Με πυροτεχνήματα που φώτισαν τον ουρανό, έκλεισε το τελετουργικό μέρος της φιέστας του Εργοτέλη με τον ύμνο της ομάδας στη διαπασών, μαζί με το θρυλικό “we are the champions”.
Ακολούθησε πλούσιο φαγοπότι και γλέντι μέχρι αργά…

