Στον ΟΦΗ προσπαθούν να μαζέψουν τα κομμάτια τους μετά την ήττα-σοκ από τα Τρίκαλα και να κοιτάξουν τη συνέχεια, καθώς το πρωτάθλημα συνεχίζεται αύριο Τετάρτη με την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΑΟΧ. Το ζητούμενο για τον ΟΦΗ είναι να βρει νέο κίνητρο, με τον Παπαδόπουλο να επισημαίνει ότι “είμαστε ΟΦΗ και πρέπει να συνεχίσουμε”. Κόντρα στον ΑΟΧ έχει πιθανότητες να επιστρέψει ο Μπόατενγκ, ενώ σε ό,τι αφορά τις κάρτες ο Βουό θα λείψει από το μας με Αγρ. Αστέρα (24η αγ.) και ο Βαλλιάνος από το παιχνίδι με Παναιγιάλειο (25η α.γ)

Την ίδια ώρα η κρητική ομάδα έστω κι αν βρίσκεται στο -14 από την κορυφή συνεχίζει να παλεύει για λόγους ηθικής τάξης την υπόθεση της Λαμίας. Σήμερα έχει προγραμματιστεί το ραντεβού αντιπροσωπείας της κρητικής ομάδας με τον υφυπουργό Αθλητισμού κ. Βασιλειάδη στην οποία θα τεθεί το θέμα και θα ζητηθεί η συνδρομή του ώστε η υπόθεση να φτάσει στο ακροατήριο και να δικαστεί.

Ο Ζαραβίνος θα σφυρίξει στο κρητικό ντέρμπι

Ο Ζαραβίνος από την Αθήνα θα είναι ο διαιτητής του αυριανού κρητικού ντέρμπι ανάμεσα στον ΑΟΧ και τον ΟΦΗ την 22 αγωνιστική της Βʼ Εθνικής. Αναλυτικά, το πρόγραμμα και οι διαιτητές:

Τετάρτη (22/3)

(2μ.μ.)

Σπάρτη - Κισσαμικός: Παναγιωτόπουλος (Αιτ/νίας)

Μεσσήνης (Αχαΐας), Χουλιάρας (Αιτ/νίας) 4ος: Γκοβέσης (Αρκαδίας)

(3μ.μ)

Καρδίτσα - Αιγινιακός: Σέζος (Κιλκίς)

Παναιγιάλειος - Πανσερραϊκός: Μπαλατσούκας (Θεσπρωτίας)

Καλλιθέα - Αχαρναϊκός: Τζοβάρας (Φθιώτιδας)

Άρης - Πανελευσινιακός: Δραγάτης (Χαλκιδικής)

Τρίκαλα – Λαμία(ΕΡΤ 3): Φωτιάδης (Σερρών)

(4μ.μ)

ΑΟΧ - ΟΦΗ: Ζαραβίνος (Αθηνών)Σαμοΐλης (Αθηνών), Τζιλίρης (Πειραιά) 4ος: Κυρίτσης (Δωδ/νήσου)

Πέμπτη (23/3, 3μ.μ)

Αγροτικός Αστέρας - Απόλλων Σμύρνης(ΕΡΤ 3) : Κοτσάνης (Δράμας).