Αντίστροφα μετράει πλέον ο Εργοτέλης για το δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι, με αντίπαλο αύριο (3μμ) την Προοδευτική. Οι μέρες προετοιμασίας κύλησαν ευχάριστα από κάθε άποψη στο στρατόπεδο των “κιτρινόμαυρων” τόσο γιατί η ομάδα επέστρεψε στην κορυφή του ομίλου όσο και γιατί δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα.
Ο Εργοτέλης καλείται στην αυριανή αναμέτρηση να βάλει τέλος στο εκπληκτικό αήττητο σερί της ομάδας του Κορυδαλλού, η οποία ούτε λίγο ούτε πολύ, έχει να χάσει εδώ και 13 αγωνιστικές! Από τις 9 Οκτωβρίου δηλαδή όταν επισκέφθηκε για τελευταία φορά το Ηράκλειο προκειμένου να αντιμετωπίσει τον ΠΟΑ.
Το αυριανό ματς έχει φυσικά ιδιαίτερη σημασία για τον Σούλη Παπαδόπουλο, ο οποίος γνωρίζει από πρώτο χέρι το μαχητικό dna που χαρακτηρίζει την Προοδευτική: «Όποιος πιστεύει ότι θα έχουμε εύκολο έργο, είναι γελασμένος. Παίζουμε με μια ομάδα που παλεύει σε κάθε γήπεδο κι έχει να χάσει σχεδόν ένα γύρο. Πρέπει να προσέξουμε και στα 90 λεπτά του αγώνα για να πάρουμε αυτό που θέλουμε», τόνισε ο τεχνικός του Εργοτέλη που θα δει στον αντίπαλο πάγκο τον παλιό του συμπαίκτη στους «βυσσινί» Πάρη Ανδράλα.
Σε ό,τι αφορά την ενδεκάδα, πιθανότατα δεν θα υπάρξει καμία αλλαγή στο σχήμα που κέρδισε τον Ιωνικό.
*Η Διοικούσα Επιτροπή του Γ.Σ.Εργοτέλης ευχαριστεί με ανακοίνωσή της το φαρμακείο του κ. Ξημέρη Εμμ. (Ανδρόγεω 1) για την προσφορά φαρμακευτικού υλικού στα τμήματα υποδομής του συλλόγου. “Μια δωρεά πολύ σημαντική για την καθημερινότητα των νεαρών ποδοσφαιριστών μας”,αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

