Συγκλονισμένη παραμένει η μικρή κοινωνία της Σητείας από τις φρικτές συνθήκες θανάτου του μόλις 5,5 μηνών βρέφους, το οποίο πλήρωσε» με τη ζωή του τον καυγά των γονιών του. Τόσο η 30χρονη μητέρα όσο και ο κρατούμενος πλέον 52χρονος πατέρας βρίσκονται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Ο ερχομός του Άγγελου, έτσι σχεδίαζαν να τον βαπτίσουν την άνοιξη, άλλαξε τη ζωή τους. Ήταν το πρώτο παιδί του 52χρονου και η λαχτάρα του για τον ερχομό του ήταν τεράστια. Σε  φίλους και συγγενείς μιλούσε συνεχώς για το μωρό.

 Ήταν περήφανος για τον γιο του, κερνούσε για την γέννησή του, καλαμπούριζε, έδειχνε ευτυχισμένος. Συνάδελφός του στο Δήμο Σητείας ανέφερε ότι ο 52χρονος δοκιμάστηκε ψυχικά μέχρι να πάρουν το αγοράκι στο σπίτι καθώς λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας παρέμεινε για μεγάλο χρονικό διάστημα στο νοσοκομείο μετά την γέννησή του.

Μέχρι και πριν από ένα μήνα ζούσαν σε πελάγη ευτυχίας. Ήταν τα πρώτα τους Χριστούγεννα με τον μπέμπη και ο 52χρονος κέρδισε και το πρωτοχρονιάτικο φλουρί, με τους φίλους του να του εύχονται μία τυχερή χρονιά… Τραγική ειρωνεία της τύχης, καθώς πολύ σύντομα η ζωή τους ανατράπηκε με τον πιο δραματικό τρόπο και τον φρικτό θάνατο του νεογέννητου αγγέλου.

Η ιατροδικαστική έκθεση δεν έχει ολοκληρωθεί και αναμένεται να διαβιβαστεί στη διάθεση της ανακρίτριας Λασιθίου, η οποία χειρίζεται πλέον την τραγική υπόθεση. Το περιεχόμενο της θα αποτελέσει «καταλύτη» για την ποινική αντιμετώπιση του 52χρονου πατέρα.  Αστυνομικοί ανέφεραν στην «Π» ότι μόλις ενημερώθηκε για το θάνατο του παιδιού έγινε «κομμάτια» καθώς ήλπιζε μέχρι τέλους ότι θα γίνει ένα θαύμα.

Σε δημόσιες αναφορές τους τα αδέλφια της 30χρονης μητέρας επιμένουν να υποστηρίζουν ότι ο πατέρας υπεραγαπούσε το παιδί, μιλούν για μία «κακή στιγμή», για ένα τραγικό ατύχημα.

Το μικρό αγγελούδι αναμένεται να κηδευτεί στη Σητεία αύριο Τρίτη.

Ο 52χρονος, ο οποίος κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία και θανατηφόρα σωματική βλάβη, θα απολογηθεί σήμερα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη βρίσκεται σε επαφή μαζί του δικηγόρος από τη Σητεία.