Πλήρης και ξεκούραστος μετά το ρεπό της περασμένης αγωνιστικής, θα παραταχθεί ο Ερμής Ζωνιανών στο ντέρμπι με τον Εργοτέλη την Κυριακή στο Παγκρήτιο.
Στις τάξεις του ρεθυμνιώτικου συλλόγου επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία για την έκβαση του αγώνα, με τον Γιώργο Πετράκη να κρατά φυσικά χαμηλούς τόνους:
“Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Παίζουμε με μια από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας που σαν στόχο έχει θέσει την άνοδο. Σίγουρα το ότι είναι κι ένα ματς μεταξύ δυο ομάδων από την Κρήτη, του δίνει τον χαρακτηρισμό του τοπικού ντέρμπι. Εμείς από την πλευρά μας θέλουμε να είμαστε 100% σε συγκέντρωση και ετοιμότητα για να καταφέρουμε να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες του αγώνα”. Να θυμίσουμε ότι σε αντίθεση με τον Εργοτέλη, ο Ερμής έχει πραγματοποιήσει μόλις μία προσθήκη αυτές τις μέρες, αποκτώντας τον πρώην επιθετικό του Γιούχτα Χρήστο Ρόβα, ο οποίος ανήκε στην Καλαμαριά.

