Ο διαβόητος κακοποιός της δεκαετίας του ʽ90 συνελήφθη από τη Δίωξη Ναρκωτικών Ηρακλείου για κατοχή μεγάλων ποσοτήτων ηρωίνης. Πρόκειται για έναν 64χρονο, ο οποίος είχε πρωταγωνιστήσει στην απόδραση από τη φυλακή Νεάπολης και τη δολοφονία δύο αστυνομικών

Οι τελευταίες τηλεφωνικές επικοινωνίες του 39χρονου Ιάκωβου Εμμανουήλ με τη σπιτονοικοκυρά του και τη σύζυγό του την περασμένη Πέμπτη εξετάζονται με πολλή προσοχή από την Αστυνομία στην προσπάθειά της να εντοπίσει τον δράστη της άγριας δολοφονίας του άτυχου επιχειρηματία. Στην ηλικιωμένη γυναίκα η οποία του νοικιάζει διαμέρισμα στις Πατέλες είπε ότι έχει συνάντηση με έναν «κερατά» στο Καβροχώρι. Δεν έδωσε όμως άλλα στοιχεία και η επικοινωνία τους έκλεισε λέγοντας οι δύο πλευρές ότι θα συναντηθούν το απόγευμα της ίδιας ημέρας.

Για την αστυνομία «πρόσωπο-κλειδί» είναι ο συνέταιρος τού 39χρονου, ο οποίος κατέθεσε στην Ασφάλεια. Στο πλαίσιο της έρευνας έχουν καταθέσει συγγενείς του, ένας υπάλληλος της επιχείρησής του και άλλα άτομα. Όλοι στο σύνολό τους έδωσαν δείγμα DNA. Μέχρι και χθες πάντως δεν είχε βρεθεί το κινητό του τηλέφωνο μάρκας Samsung Galaxy S7.