Το μήνυμα ότι οι μέτοχοι θα συνεχίζουν να στηρίζουν την ομάδα για την άνοδο στην Σούπερ Λίγκα βγήκε από την συνεδρίαση (φωτό) του Δ.Σ της ΠΑΕ που έγινε σε κεντρικό ξενοδοχείο παρουσία και των υπολοίπων μετόχων.

Οι μέτοχοι που κλήθηκαν από την διοίκηση, σε μια εσωτερική συνάντηση ενημερωτικού χαρακτήρα, τόνισαν ότι θα συμμετάσχουν στην επικείμενη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 (300 χιλ. ευρώ), σε μια προσπάθεια να δυναμώσει ακόμη περισσότερο η προσπάθεια του ΟΦΗ για άμεση επιστροφή στην Σούπερ Λιγκ.

Παράλληλα τονίστηκε ότι “και άλλοι επιχειρηματίες απο το περιβάλλον των μετόχων του ΟΦΗ, θα έρθουν κοντά στην προσπάθεια που γίνεται και η οποία γίνεται με πολύ προσεκτική οικονομική διαχείριση, πολύ μακριά απο τα λάθη του παρελθόντος”.

Οι μέτοχοι ενημερώθηκαν για όλα τα τρέχοντας ζητήματα της ομάδας (οικονομικά, αγωνιστικά, εμπορικά) και εξέφρασαν την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο του προέδρου Γιάννη Πολεμαρχάκη και της διοίκησης του.

Στόχος του ΟΦΗ όπως επισημάνθηκε είναι είναι να ξεφύγει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα απο την κατηγορία που βρίσκεται και να επιστρέψει εκεί που αξίζει.

«Ελάτε, κοντά στην ομάδα για να την επαναφέρουμε, εκεί που ονειρευόμαστε» είναι το μήνυμα που στέλνουν οι μέτοχοι του ΟΦΗ.