Oύτε και ο Αλμυρός κατάφερε να βάλει τρικλοποδιά…στον Ηρόδοτο, αφού η ομάδα της Αλικαρνασού κατάφερε έστω και δύσκολα να περάσει νικηφόρα και από το Γάζι, κερδίζοντας με 3-2.

Το σκηνικό δεν άλλαξε στην κορυφή, με τον Ηρόδοτο να οδηγεί την κούρσα με διαφορά 6 βαθμών από τον δεύτερο Γιούχτα, ο οποίος πήρε ακούραστα τους βαθμούς από το ματς με τον Ρούβα. Εντυπωσιακή εμφάνιση και εκκωφαντική νίκη για τις Μοίρες (7-1 το Αθλόπολις)! Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι σε όλα τα γήπεδα της ΕΠΣΗ κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για τα θύματα της αεροπορικής τραγωδίας της Σαπεκοένσε.

ΑΛΜΥΡΟΣ-ΗΡΟΔΟΤΟΣ 2-3

Σκούρα τα βρήκε ο Ηρόδοτος απέναντι στον Αλμυρό, όμως τελικά έστω και δύσκολα κατάφερε να πάρει τη νίκη με 3-2. Οι γηπεδούχοι μπήκαν ορεξάτοι και στο 15΄ άνοιξαν το σκορ μετά από σέντρα του Απλαδά Η. και σκόρερ τον Στρατήγη Π. (1-0). Στο 31΄ο Ηρόδοτος κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Φραγκουλάκης και ισοφάρισε σε 1-1. Στο 40΄ οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν την ανατροπή με κεφαλιά του Κεφαλούκου, μετά από εκτέλεση φάουλ του Φραγκουλάκη (2-1). Στο 75΄ έγινε το 3-1 με διαγώνιο σουτ του Ζαφείρη. Το τελικό 3-2 διαμόρφωσε στο 78΄ ο Στρατήγης Π. Ο ίδιος είχε και δοκάρι νωρίτερα.Διαιτητής ήταν κ. Φερετζάκης, ο οποίος απέβαλε τον Κανδυλάκη με 2η κίτρινη κάρτα.

ΑΛΜΥΡΟΣ: Μαργαρίτης, Συντυχάκης (86ʼ Αθουσάκης), Ντέλια, Ξημεράκης, Μπιλτσάρι, Ντίμ, Στρατήγης Λ., Βελιβασάκης, Στρατήγης Α., Απλαδάς Α., Απλαδάς Η.

ΗΡΟΔΟΤΟΣ: Λουτριώτης, Φράγκος, Παρθενιάδης (65ʼ Νικολάου), Κεφαλούκος (56ʼ Ζαφείρης), Κανδηλάκης, Μπαλάφας, Μυλωνάς, Φραγκουλάκης, Μπερνιδάκης, Παπαδάκης (37ʼ Αχιλλέως), Μπάμπης.

ΑΘΛΟΠΟΛΙΣ-ΜΟΙΡΕΣ 1-7

Εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησαν οι Μοίρες και κέρδισαν με 7-1 το Αθλόπολις. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 14΄ με τον Συνοδινό. Στο 16΄ έγινε το 1-1 με πέναλτι του Ρομπάκη. Στο 18΄ και στο 19΄ ο Μασέλης ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-1, ενώ στο 40΄ ο Προβιδάκης έκανε το 4-1. Ο Κιόρι στο 62΄ “έγραψε” το 5-1, ενώ στο 82΄ έγινε το 5-1 με τον Ξημεράκη. Το τελικό 7-1 διαμόρφωσε στο 88΄ ο Προβιδάκης. Εύκολο ήταν το έργο του κ. Σπινάκη.

ΑΘΛΟΠΟΛΙΣ: Ζαφείρης, Δεληθωμαΐδης, Λενακάκης (46′ Χριστοφοράκης), Αργυρούδης, Ντόκα, Δίπλας, Λουλεμέα, Λυκούδης, Μάρκου (57′ Μακρής), Δερμιτζάκης (78′ Σείκ Εμπραχίμ), Ρομπάκης.

ΜΟΙΡΕΣ: Χριστοδουλάκης, Ιερωνυμάκης Κ. (75′ Ξεκαρδάκης), Κουτσάκης, Συνοδινός, Ιερωνυμάκης Ν., Αριστεινίδης, Μασέλης, Κιόρι, Προβιδάκης, Ξημεράκης (80ʼ Φανουράκης), Ηλιάκης (60′ Χαρατσής).

ΠΑΟΚ - ΠΑΝΟΜ 2-1

 Με ανατροπή ο ΠΑΟΚ κατάφερε να νικήσει στον Κρουσώνα 2-1 τον ΠΑΝΟΜ, που προηγήθηκε μόλις στο 4΄. Μετά το τέλος του αγώνα εκφράστηκαν παράπονα για τη διαιτησία του κ. Χαραλαμπάκη και από τις δύο ομάδες. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και άνοιξαν το σκορ με το «καλημέρα». Στο 4΄ ο Κοκκινάκης με διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε στο 55΄ με κεφαλιά  του Σούρσου, ενώ η ολική ανατροπή έγινε στο 89΄ με πλασέ του Φουκαράκη.

ΠΑΟΚ: Δημητριάδης, Μακρυμανωλάκης, Κοκολοδημητράκης, Χαλκιαδάκης, Παρλιάρο, Μαρκάκης (79′ Κοτζαδάκης), Πρικάκης (90ʼ Μπερντελίμα), Σούρσος, Μεταξάκης, Σέχου (90′ Νικάκης), Φουκαράκης.

ΠΑΝΟΜ: Ζαχαριάδης, Ρουμελιώτης, Διαμαντάκης, Μαυρίδης, Κοκκινάκης, Τζιράκης (36′ Δαριβιανάκης), Μπελιβανάκης (64′ Μπλεμένος), Συσκάκης, Λυράκης, Τζανάκης (86′ Κατσούλης Μ.) Κατσούλης.

ΖΑΡΟΣ - ΜΙΝΩΙΚΗ 1-1

Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις ο Ζαρός με τη Μινωική, καθώς το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή κ. Κουναλάκη, τους βρήκε ισόπαλους 1-1. Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που μπήκαν καλύτερα και κατάφεραν να πετύχουν γκολ στο 30΄ με τον Καστελιαννάκη (1-0). Ο Ζαρός ισοφάρισε σε 1-1 στο 65΄ με τον Κλαπάκη. Η Μινωική ευχαρίστησε τον Ζαρό για τη φιλοξενία.

ΖΑΡΟΣ: Ζαχαριουδάκης, Αλμπαντάκης(46ʼ Γιαννουλάκης), Πολυμερίδης Γ., Χελά, Γενιτσαρίδης, Πολυμερίδης Χ., Φραγκιαδουλάκης, Κλαπάκης, Παπαδόπουλος, Καμαριώτης(46 Νταβιγλάκης), Καραφωτιάς.

ΜΙΝΩΙΚΗ: Ψαρουλάκης, Γεωργαντζιάς(80ʼ λ.τ. Μανιαδάκης), Αποστολάκης Γ., Βαρδονικολάκης, Παπουτσιδάκης, Τσακάνι, Καραμανίδης(75ʼ λ.τ. Κλίνης), Μπαντούνας(56ʼ Αποστολάκης Θ.), Τσαΐνης, Καστελλιανάκης, Λέσι.

ΓΟΡΤΥΣ - ΑΝΘΕΣΤΙΩΝ 2-2

Μοιρασιά στο γήπεδο των Αγ. Δέκα, όπου η Γόρτυνα παραχώρησε ισοπαλία 2-2 στον Ανθεστίωνα.

Μόλις στο 3΄ ο Τζανάκης έδωσε προβάδισμα στους φιλοξενούμενους (1-0). Στο 12΄ οι γηπεοδούχοι είχαν δοκάρι με τον Αραβιστάνη. Στο 28΄ ο Φανουράκης ισοφάρισε σε 1-1, ενώ στο 67΄ η Γόρτυνα έκανε την ανατροπή με τον Ποντίκαλη (2-1). Στο 75΄ ο Κεφάκης “έκλεισε” το σκορ (2-2). Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Φουκάκης.

ΓΟΡΤΥΣ: Xαραλαμπάκης, Κορδονούρης, Νικολακάκης, Σαβουιδάκης, Σταυρακάκης, Φανουράκης, Κοκολάκης, Μικέλ, Τζέρτζι(46΄ Δημήτρης), Αραβιστάνης(46΄ Προβιδάκης), Ποντίκαλης.

ΑΝΘΕΣΤΙΩΝ: Σαμπαριώτης, Κελαράκης(46΄ Σταυρακάκης), Κλάδος, Καλιακάκης, Τσομπανάκης, Δοριομανωλάκης, Στρατάκης, Τρουλάκης,Τζανάκης(75΄ Αναγνωστόπουλος), Μεμοτσέλα(66΄ Κεφάκης), Δρακούλης.

ΡΩΜΑΝΟΣ - ΦΑΙΣΤΟΣ 3-3

Μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι Ρωμανός και Φαιστός αναδείχτηκαν ισόπαλοι 3-3, με τους γηπεδούχους να έχουν παράπονα από τη διαιτησία του κ. Μουρτζάκη (ζήτησαν πέναλτι στις καθυστερήσεις). Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 8΄με κεφαλιά του Χαλκιαδάκη, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κάτελα. Στο 19΄ ο Οικονομάκης πάσαρε στον Ντίνο και αυτός με πλασέ έκανε το 2-0. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 2-1 στο 25΄ με τον Παπαδάκη Γ. και ισοφάρισαν σε 2-2 στο 55΄ με τον Παπαδάκη Σ. Ο Ρωμανός πήρε ξανά κεφάλι στο σκορ στο 63΄ με τον Ντίνο και στο 68΄ ο Παπαδάκης Γ. με πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 3-3.

ΡΩΜΑΝΟΣ: Γιακουμής, Κάτελας, Γαμπιεράκης, Τραβαγιάκης, Κάββαλος, Χουρδάκης, Φιράνι, Ντίνος (70′ Ρουμπάκης), Ξυλούρης, Οικονομάκης (85′ Στεφανάκης), Χαλκιαδάκης (55′ Καραντινάκης).

ΦΑΙΣΤΟΣ: Σωπασής, Σκαντζάκης, Παπαδάκης Σ., Κεφαλάκης (55′ Μερκουλίδης), Παπαδάκης Ν., Γιαννακάκης, Παπαδάκης Α., Παπαδάκης Γ., Καρταλλιανάκης (73′ Τζελιλάι), Τάρε, Καραλάκης (78′ Γκερεδάκης).

ΔΟΞΑ Γ. - ΕΓΟΗ 4-0

Με χατ-τρικ του Φραγκίσκου Ποτηράκη η Δόξα Γ. επέστρεψε στις νίκες μετά από τρεις μήνες, κερδίζοντας με 4-0 τον ΕΓΟΗ.

Το σκορ άνοιξε στο 15΄ ο Ποτηράκης, ενώ νωρίτερα στο 5΄ είχε δοκάρι. Στο 60΄ ο Γιαλιτάκης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 2-0. Στο 78΄ και στο 83΄ ο Ποτηράκης πέτυχε άλλα δύο γκολ και διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Διαιτητής ήταν ο κ. Κρασαγάκης.

ΔΟΞΑ Γ.: Χωματάς, Χαλκιαδάκης(70ʼ Λαμπότι), Σπάρος, Χατζηδάκης, Χαμαλάκης, Παπαδιός, Μόντι(80ʼ Καραμανιτάκης), Μπιμπάκης, Θαμνόπουλος, Ποτηράκης, Γιαλιτάκης(85ʼ Χρονάκης).

ΕΓΟΗ: Ανδρικάκης, Κέσκος, Περυσινάκης, Καλαϊτζάκης, Βιστάκης(15ʼ λ.τ. Ρισσάκης – 46ʼ Συντιχάκης), Κεφαλούκος, Ντινελάρι, Γιακουμάκης, Ταβερναράκης(75ʼ Ταμπάκης), Βρούζος, Σταυρακάκης.

ΟΦΑ - ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ 3-0

Σπουδαία νίκη πέτυχε ο ΟΦΑ επί της Χερσονήσου με σκορ 3-0.

Μόλις στο 4΄ άνοιξε  το σκορ, όταν ο Καουκάκης έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε στους αμυντικούς της Χερσονήσου και κατέληξε στα δίχτυα (1-0). Στο 15΄ ο Σταυρακάκης έκανε το 2-0, ενώ στο 78΄ ο Λουλάκης διαμόρφωσε το τελικό 3-0. Διαιτητής ήταν ο κ. Μαυραντωνάκης, ο οποίος απέβαλε τον Νύχταρη από τη Χερσόνησο.

ΟΦΑ: Κατσουλάκης, Βιτσαράς(75ʼ Σφακιανάκης), Μαζιτζής, Τερζίδης, Λουλάκης, Τσαουσίδης(75ʼ Σαιτάκης), Καουκάκης, Σταυρακάκης, Δαγκωνάκης (85ʼ Αλεξάκης), Φρόκου,  Μουρτζάκης.

ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ: Χρήστου, Δαλαβούρας, Χιλά,Καλεμάκης, Χαλκιαδάκης, Χατζηνικολάκης, Σαβελίδης, Σκούρτζης, Καλομοίρης, Καπατσίνας (50 ʽ Νύκταρης),  Καραγκιόζι.