Εάλω το ...Πόλις από τον ΟΦΗ που πέτυχε την τρίτη συνεχόμενη νίκη του στη Γʼ Εθνική, επικρατώντας με 72-64 της ομάδας από την Καλλιθέα. Παρά την τεράστια απουσία του Ξενάκη, που λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς δεν αγωνίστηκε, η ομάδα του Γιάννη Κόκκινου βρήκε τις λύσεις κι έφυγε δίκαια με το δεύτερο «διπλό» της.

Ο ΟΦΗ πήρε προβάδισμα μέχρι και 13 πόντους στο δεύτερο δεκάλεπτο αλλά οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν στη συνέχεια και μάλιστα προσπέρασαν στο σκορ στο ξεκίνημα της τελευταίας περιόδου.

Εκεί όμως έκαναν τη διαφορά τα τρίποντα του εορτάζοντα χθες Αγαπιάδη (είχε γενέθλια) και του Κριθινάκη που για πρώτη φορά φέτος ήταν καθοριστικός σε αγώνα της ομάδας του.

Τα 10λεπτα: 11-15,29-33,51-54,64-72

ΠΟΛΙΣ (Μουρικίδης): Χατζάν-Βένιος 10, Κακαβιάς 13 (1), Θεοδωράκος 5 (1), Λυγγερίδης 12, Ευστρατίου 6, Τσελέκος 2, Κυριλής 7 (1), Τσούρας 9 (1).

ΟΦΗ (Κόκκινος): Μητρόπαπας 3, Κριθινάκης 12 (4), Μαϊστρέλης 7 (1), Μπουμπάρης 4, Καρλάφτης 3 (1), Αγαπιάδης 21 (3), Πρωτογεράκης 15, Κυρίτσης 3, Μουλάς 4.