Εύκολη υπόθεση ήταν η πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΗ για τον Ηρόδοτο ο οποίος συνέτριψε χθες στην Αλικαρνασσό τον ΕΓΟΗ με 8-0.

Το σκορ τα λέει όλα για την εικόνα του αγώνα με τον Ηρόδοτο να είναι ο πρωταγωνιστής. Ο Παπαδάκης στο 33ʼ άνοιξε το σκορ και λίγο αργότερα ο Ζαφείρης έκανε το 2-0.

Στο 55ʼ ξανά ο Ζαφείρης έγραψε το 3-0, ο Μπερνιδάκης στο 73ʼ το 4-0, ο Παναγιωτάκης στο 78ʼ το 5-0, ο Μπαλάφας στο 83ʼ το 6-0. Το… πάρτι ολοκληρώθηκε με δυο ακόμα γκολ (συνολικά τέσσερα χθες) από τον Ζαφείρη στο 85ʼ και στο 89ʼ .

ΗΡΟΔΟΤΟΣ: Μήτρου, Παπαγγελής (70ʼ Παρθενιάδης), Μπάμπης (48ʼ Καρυωτάκης), Κεφαλούκος (73ʼ Μπερνιδάκης), Μπαλάφας, Παναγιωτάκης, Ζαφείρης, Φραγκουλάκης, Νικολάου Χ., Παπαδάκης, Νικολάου Π.

ΕΓΟΗ: Φούλγκερ, Παρασύρης, Ρισσάκης, Κέσκος, Αριστινείδης, Σκαλιδάκης (70ʼ Ρουμελιώτης), Αουγκλέν, Κεφαλούκος, Συντιχάκης (81ʼ Ταμπάκης), Βρούζος, Βίσκα.

Άνετο πέρασμα του Γιούχτα

Άνετη ήταν και η επικράτηση του Γιούχτα στην Πόμπια επί του Κόρακα τον οποίο νίκησε με 4-0 και πήρε το εισιτήριο.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα στο 15ʼ με πέναλτι που εκτέλεσε ο Φουκαράκης και διπλασίασαν το σκορ στο 25ʼ με τον Νοκάι. Ο ίδιος παίκτης με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο 45ʼ ανέβασε τον δείκτη στο 3-0 ενώ το τελικό 0-4 γράφτηκε στο 55ʼ από τον Χρηστάκη.

ΚΟΡΑΚΑΣ: Κουκουλάκης, Χαριτάκης Ν. ( 50΄ Πετράκης), Βεϊσάκης, Φιντικάκης(82΄ Τσιτερής), Χαριτάκης Μ., Ρινακάκης, Σηφάκης, Ξυρουδάκης, Χαμηλάκης (65΄ Ντόκο), Ξεκαρδάκης.

ΓΙΟΥΧΤΑΣ: Μουτζούρης, Κασωτάκης(46΄ Κουκάκης), Λουμπάκης, Παχάκης, Νικηφόρος, Φουκαράκης (59΄ Γριβάκης), Ρωμανάκης, Νοκάι, Φραγκιαδάκης, Χρηστάκης (75΄ Μηλιαράκης).

Πρόκριση με ανατροπή

Ο Ζαρός χρειάστηκε να κάνει την ανατροπή χθες στην Μυρτιά για να πάρει την πρόκριση από την Τριτωνία με σκορ 2-1.

Η Τριτωνία αφού είχε δοκάρι στο 6ʼ με τον Γκιγόκα κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ στο 28ʼ με τον Μαγκουφάκη.

Στην επανάληψη ο Ζαρός ήταν καλύτερος και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 70ʼ με τον Μεταξάκη, ενώ στο 75ʼ έγινε το τελικό 1-2 από τον ίδιο παίκτη

ΤΡΙΤΩΝΙΑ: Κτιστάκης, Πανταλός, Μαράκης(75′ Καργιωτάκης), Γεωργόπουλος(90′ Βασάλος), Γκιγκόκας, Φτυλάκης, Στρατιδάκης, Σαξώνης, Βασιλάκης, Σαββάκης Α., Μαγκουφάκης.

ΖΑΡΟΣ: Φιλιουδάκης, Καραγιαννίδης, Πολυμερίδης Γ. (50ʼΧελά), Γενιτσαρίδης, Καραφωτιάς, Πολυμερίδης Χ. Φραγκιαδουλάκης, Κλαπάκης, Μεταξάκης, Παπαδόπουλος, Μπεζάνι.

Την έκπληξη ο Ηρακλής Ν.

Ο Ηρακλής Νιπδιτού έκανε την έκπληξη και επικράτησε της Γόρτυνας με 1-0 στα Ρουσσοχώρια με το γκολ του Ραφαέλο από το 5ʼ.

ΗΡΑΚΛΗΣ Ν: Μαγκουφάκης, Νικολό, Βίσκα, Αναγνωστάκης, Τσικαλάς, Κουκάκης, Πετράκης, Νικολάρας, Ραφαέλο, Ιερωνυμάκης(75′ Κεγκέρογλου), Τσαφαντάκης(85 Βλαστός).

ΓΟΡΤΥΣ: Χαραλαμπάκης, Μερκουλίδης, Μάλο (65′ Σταυρακάκης) , Νικολακάκης, Ξαγοραράκης, Φανουράκης, Μηναδάκης ( 66′ Αραβιστάνης), Λουλάκης, Ποντίκαλης, Προβιδάκης, Μικέλ (46′ Κεφάκης).