Μαζεμένα έπεσαν τα προβλήματα στον ΠΟΑ τις τελευταίες μέρες και είχαν ως συνέπεια την ήττα της ομάδας στο ματς που έγινε το Σάββατο στην Ρόδο. Τα προβλήματα παρουσιάστηκαν πριν, αλλά και την ημέρα του αγώνα, με αποτέλεσμα οι “πράσινοι” να αναγκαστούν να παίξουν στο συγκεκριμένο παιχνίδι χωρίς τους τραυματίες Πετράκη, Φραγκιαδάκη και τους Τριανταφύλλου, Αμπντουραχνμάνι που προσβλήθηκαν από ίωση ενώ μέσα στο ματς τραυματίστηκαν και έγιναν αλλαγή οι Ρουμπάκης, Χατζηανδρέου. Μετά απʼ όλα αυτά ήταν δύσκολο για τον ΠΟΑ να αποσπάσει αποτέλεσμα στο σμαραγδένιο νησί, αλλά στάθηκε με αξιοπρέπεια και διεκδίκησε έστω κι έτσι το καλύτερο. Πλέον οι “πράσινοι” στρέφουν την προσοχή τους στο ντέρμπι με τον Ερμή που είναι κι αυτό εκτός έδρας με την ελπίδα ότι θα πάνε σε αυτό με λιγότερα προβλήματα.

Ενόψει Ερμή λοιπόν, όλα δείχνουν ότι στην διάθεση του Βασίλη Κρασανάκη επιστρέφουν οι Τριανταφύλλου, Αμπνουραχμάνι που ξεπέρασαν την ίωση, αλλά τα νέα δεν είναι και τόσο ευχάριστα από το μέτωπο των τραυματιών. Ο Ρουμπάκης υπέστη διάταση συνδέσμων και θα μείνει μακριά από την δράση για τουλάχιστον ένα 20ήμερο και θα αποτελέσει μια σημαντική απώλεια για την ομάδα του. Ερωτηματικό αποτελεί ο Πετράκης που έχει ένα πρόβλημα στο γόνατο και ο Χατζηανδρέου με τις ενοχλήσεις στους προσαγωγούς ενώ ο μόνος που δείχνει ότι μπορεί να επιστρέψει είναι ο Φραγκιαδάκης.

Η προετοιμασία για το ντέρμπι με τον Ερμή ξεκινάει σήμερα μετά το χθεσινό ρεπό με τον κ. Κρασανάκη να περιμένει τι θα γίνει με τους τραυματίες. Ο τεχνικός του ΠΟΑ αναφερόμενος στο παιχνίδι που έρχεται τόνισε στην «Π» ότι «είναι ένα ντέρμπι που δεν θα έχει σχέση με το ματς του κυπέλλου. Εμείς έχουμε προβλήματα αλλά παρόλα αυτά θα πάμε για το καλύτερο δυνατό».