Ανείπωτος είναι ο θρήνος στα Ζωνιανά. Ένα αγγελούδι “έφυγε” χωρίς λόγο, πριν καλά καλά καταλάβει τι είναι η ζωή. Το νήμα της σύντομης ζωής του κόπηκε από την ενεργοποίηση του αερόσακου. Το εξάρτημα που υπάρχει για να σώζει ζωές, “έκλεψε” μια, τη ζωή της δίχρονης Ελευθερίας.

Το άτυχο παιδί πέθανε δίπλα στη μητέρα του. Τη γυναίκα που το φρόντιζε από τη μέρα που το έφερε στη ζωή και που το είχε στο αμάξι της, προκειμένου να πάει τα άλλα της παιδιά στο σχολείο. Η απίστευτη τραγωδία που συγκλονίζει το πανελλήνιο σημειώθηκε χθες το πρωί, όταν για άγνωστο λόγο η 23χρονη οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος και έπεσε σε ένα σταθερό αντικείμενο.

Αν και το παιδί βρήκε ακαριαίο θάνατο, ο παππούς του το μετέφερε με το αυτοκίνητό του στο Ηράκλειο, πιστεύοντας ότι θα το σώσει. Η μεταφορά του άψυχου σώματος του παιδιού έγινε με Ι.Χ, γιατί δεν υπήρχε ασθενοφόρο!

Βαριά τραυματισμένη, αλλά χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή της και χωρίς να ξέρει για το θάνατο του παιδιού της, νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Βενιζελείου Νοσοκομείου η τραγική μητέρα.