Δύο γυναίκες έχασαν τη ζωή τους στο Ηράκλειο σε διάστημα λίγων ημερών από αυτοκίνητα, οι οδηγοί των οποίων δεν τις είδαν και τις παρέσυραν. Και στις δύο περιπτώσεις, οι άτυχες γυναίκες σκοτώθηκαν λίγη ώρα μετά που έφυγαν από τα σπίτια τους για να πάνε να εργαστούν. Στην πρώτη περίπτωση μια 56χρονη, η κηδεία της οποίας έγινε χθες, σκοτώθηκε όταν παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο που οδηγούσε μία άλλη γυναίκα. Η παράσυρση έγινε υπό συνθήκες, τις οποίες προσπαθεί να ¨φωτίσει¨η έρευνα της Αστυνομίας. Η 56χρονη νοσηλεύτηκε γι αρκετές ημέρες στο νοσοκομείο, όμως τελικώς δεν τα κατάφερε λόγω των βαρύτατων τραυμάτων που είχε και εξέπνευσε.

Δυστυχώς, τη ζωή της έχασε νωρίς χθες το πρωί και μια 62χρονη γυναίκα, όταν ο οδηγός ενός αγροτικού οχήματος και γείτονάς της, κάνοντας όπισθεν δεν την είδε και τη χτύπησε με αποτέλεσμα η άτυχη γυναίκα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Η 62χρονη Βασιλική Καραγιαννάκη, μητέρα τριών παιδιών, είχε μόλις φύγει από το σπίτι της σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία, για να πάει να πάει στη δουλειά της και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο όπου εργάζεται. Το δυστύχημα σημειώθηκε στις 6 το πρωί στην οδό Μανουσάκη στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη Χωστού.

Ο οδηγός του αγροτικού οχήματος ηλικίας 73 ετών δεν την είδε, πιθανόν λόγω του σκότους και την χτύπησε κάνοντας οπισθοπορία. Αμέσως ενημέρωσε το ΕΚΑΒ και την αστυνομία, μένοντας στο πλευρό της άτυχης γυναίκας, η οποία μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, όπου όμως απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατός της.