
Δεν τα κατάφερε δυστυχώς και άφησε την τελευταία της πνοή στη ΜΕΘ του Βενιζέλειου Νοσοκομείου όπου νοσηλευόταν η άτυχη εργαζόμενη στην Καθαριότητα του δήμου Ηρακλείου Δήμητρα Σκουρογιαννάκη.
Η 48χρονη γυναίκα είχε τραυματιστεί πολύ σοβαρά στις 20 Ιουνίου όταν χτυπήθηκε από το απορριμματοφόρο όχημα στα πόδια και στην κοιλιά.
Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες τραυματίστηκε ερευνώνται από την υπηρεσία καθαριότητας του δήμου, καθώς ο συγκεκριμένος οδηγός του οχήματος είχε εμπλακεί και σε άλλο ατύχημα με θύμα εργαζόμενο στην Καθαριότητα.
Το ατύχημα με τη γυναίκα είχε σημειωθεί λίγο μετά τις 6.00 το πρωί της 20ης Ιουνίου , όταν η άτυχη υπάλληλος μητέρα τεσσάρων παιδιών τραυματίστηκε από το απορριμματοφόρο έξω από το ΠΑΓΝΗ, όπου εκτελούσε βάρδια μαζί με άλλους δύο συναδέλφους της προκειμένου να περισυλλέξουν σκουπίδια.
Για την ακρίβεια η άτυχη γυναίκα ήταν συνοδός του απορριμματοφόρου, και την ώρα του ατυχήματος βρισκόταν έξω από το όχημα το οποίο τη χτύπησε επιφέροντάς της δύο σοβαρά τραύματα στην κοιλιά και στο πέλμα του ποδιού της. Η εξαιρετικά έμπειρη υπάλληλος βρέθηκε σοβαρά τραυματισμένη και μεταφέρθηκε επειγόντως στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο. Μόλις έφτασε στο νοσοκομείο υπεβλήθη αμέσως σε χειρουργική επέμβαση στο έντερο με επιτυχία, παρέμεινε όμως στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, προκειμένου να παρακολουθείται η εξέλιξη της υγείας της. Ακολούθησε η συντονισμένη προσπάθεια των γιατρών προκειμένου να καταφέρουν να αντιμετωπίσουν το σοβαρό τραυματισμό στο πόδι της γυναίκας.
Και ενώ η εικόνα της άτυχης γυναίκας αρχικά παρουσίασε βελτίωση στη συνέχεια επιδεινώθηκε λόγω λοιμώξεων και άλλων προβλημάτων που την οδήγησαν ξανά στη ΜΕΘ, όπου και εξέπνευσε μετά από μάχη 67 ημερών. Η κηδεία της θα πραγματοποιηθεί στις 12 το μεσημέρι, από τον Ιερό Ναό Γενεσίου Θεοτόκου Μπεντεβή. Μετά από απόφαση του δημοτικού συμβουλίου , η κηδεία θα γίνει με δημοτική δαπάνη.

