Με την 6η θέση καθώς δεν σημείωσε καμία νίκη, αλλά με αρκετές εμπειρίες, επιστρέφει από τα τελικά του 43ου Πανελλήνιου, Πρωταθλήματος Παίδων μπάσκετ ο ΟΦΗ. Στον τελευταίο αγώνα του στα Τρίκαλα έχασε 84-64 από τον Αρη ενώ είχαν προηγηθεί οι ήττες από Ασπίδα Ξάνθης (68-50), Πανιώνιο (58-47), Προμηθέα Πάτρας (59-41) και Ακαδημία Αθ. (57-35).

“Το ότι κατάφεραν να φέρουν το όνομα του ΟΦΗ μας ξανά στο προσκήνιο και με αξιοπρέπεια, πίστη, θέληση στην εξάδα του πανελλήνιου πρωταθλήματος είναι η πληρωμή για τις θυσίες, τον ιδρώτα και τον κόπο μιας ολόκληρης χρονιάς. Συγχαρητήρια σε όλους” δήλωσε ο έφορος του ΟΦΗ κ. Σφακιανάκης.

• Μία απρόσμενη απόφαση πήρε ο Φάρος Κερατσινίου, καθώς αποφάσισε να μην αγωνιστεί στην Α1 και έτσι θα αντικατασταθεί από τον Προμηθέα Πατρών!

Η ομάδα του Κερατσινίου κέρδισε επάξια την άνοδό της στην Α1, ωστόσο ύστερα από πολλή σκέψη, αποφάσισε να παραμείνει στην Α2 και έτσι οι Πατρινοί θα πάρουν τη θέση της στη μεγάλη κατηγορία.

• Στη “μάχη” του προολυμπιακού (4-9/7) τουρνουά μπαίνει η Εθνική μας.

Σήμερα στις 7μ.μ. στο Τορίνο αντιμετωπίζει το Ιράν, την επόμενη μέρα έχει ρεπό και στις 6 Ιουλίου αντιμετωπίζει το Μεξικό. Οι δύο πρώτες ομάδες του ομίλου, αντιμετωπίζουν τις δύο πρώτες του άλλου ομίλου (Ιταλία, Κροατία, Τυνησία) στους δύο ημιτελικούς (8/7) και οι νικήτριες ομάδες θα διεκδικήσουν το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο στον τελικό (9/7).