Πανικός επικράτησε σε Δημοτικό Σχολείο του Ηράκλειου, όταν πατριός μαθήτριας εισέβαλε στο χώρο του Σχολείου και ξυλοκόπησε το παιδί.

Ο άνδρας, ο οποίος μέχρι και χθες ήταν υπέρ άνω υποψίας και δεν είχε δημιουργήσει κανένα πρόβλημα, ζήτησε σύμφωνα με πληροφορίες να μπει στο σχολείο για να παραλάβει τη μαθήτρια, η οποία δεν είναι βιολογική του κόρη, αλλά παρουσιάζεται ως πατέρας, αφού έχει παντρευτεί σύμφωνα με δηλώσεις του, τη μητέρα της μικρής.

Αντί όμως να παραλάβει τη μαθήτρια, την οδήγησε στις τουαλέτες του σχολείου κι άρχισε να τη χτυπά.

Ευτυχώς ωστόσο έγινε άμεσα αντιληπτός από το διδακτικό προσωπικό του σχολείου, το οποίο τον απομάκρυνε από το κορίτσι και προσπάθησε να τον ηρεμήσει.

Στην ερώτηση που του έκαναν οι εκπαιδευτικοί για ποιο λόγο επέλεξε να μπει στο σχολείο και να χτυπήσει το κορίτσι, ο ίδιος υποστήριξε πως η μικρή ντύνεται προκλητικά και έπρεπε να πάρει ένα μάθημα.

Ο πατριός της μικρής και το διδακτικό προσωπικό οδηγήθηκαν στο Βʼ Αστυνομικό Τμήμα προκειμένου να δώσουν καταθέσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης υποστήριξε πως η μικρή μαθήτρια ντύνεται πολύ προκλητικά, κάτι με το οποίο δε συμφωνεί, ενώ επέλεξε να μπει μέσα στο σχολείο για να της “δώσει ένα μάθημα”, αφού λόγω της δουλειάς του είναι δύσκολο να βρεθεί μαζί της στο σπίτι για να μιλήσουν.

Η μικρή μαθήτρια ωστόσο φέρεται να δήλωνε στους διαδρόμους του Αστυνομικού Μεγάρου, ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που ο πατριός της τη χτυπούσε, ενώ η ίδια απέδωσε την αιτία του περιστατικού στο γεγονός ότι την προηγούμενη ημέρα δεν παρακολούθησε αθλητική δραστηριότητα στην οποία κανονικά θα έπρεπε να παραβρίσκεται.

Στο Αστυνομικό Μέγαρο βρέθηκε και η μητέρα της ανήλικης μαθήτριας, η οποία όμως δεν θέλησε τη δίωξη του συζύγου της για την πράξη του.

Παρʼ όλα αυτά, ο άνδρας κρατήθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο, σχηματίστηκε σε βάρους του δικογραφία και αναμένεται σήμερα να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.