Με μία εύκολη εντός έδρας νίκη 2-0 επί του ουραγού Αλίμου έκλεισε ο Ερμής Ζ. την απόλυτα επιτυχημένη φετινή σεζόν. Η ομάδα του Μανόλη Παπαματθαιάκη τερμάτισε στην 6η θέση, στηριζόμενη στην απόρθητη έδρα της.
“Παρακαταθήκη για την επόμενη χρονιά είναι η έκτη θέση και οι 50 βαθμοί, το αήττητο της έδρας και η καλύτερη επίθεση της κατηγορίας μετά τον ΟΦΗ. Θεωρώ ότι η ομάδα πρέπει να πατήσει σε αυτά και να πετύχει ακόμα περισσότερα πράγματα στο μέλλον γιατί έχει όλα τα φόντα να το κάνει”, επεσήμανε ο τεχνικός του Ερμή.
Για την ιστορία τα γκολ της αναμέτρησης σημείωσαν ο Ανυφαντάκης με κεφαλιά στο 42ʼ και ο Κατσικοκέρης στο 70ʼ με πέναλτι.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γιουματζίδης (Χανίων).
ΕΡΜΗΣ Ζ.: Ανδρεαδάκης, Κορτσινίδης, Γεμιστός (70′ Μανουσάκης), Τζανής, Ανυφαντάκης, Βογιατζής (30′ Πασιαλής), Κασσαπάκης, Μπεκατώρος, Πλουσής, Κατσικοκέρης, Σκουτέλης (82′ Λαδιανός)
ΑΛΙΜΟΣ: Χαμηλός, Τσαλάκου, Γιωργάκης, Αθράτης (70ʼ Ντακούτης), Κολινιάτης, Χακράμα, Χρήστου, Νούλας, Πετούσης, Ζάχι, Κούρης (60ʼ Σκαμπαδώνης)

