Με αφαίρεση 12 βαθμών τιμώρησε ο αθλητικός δικαστής της Ένωσης Βʼ Εθνικής την Παναχαϊκή για την υπόθεση της ανάκλησης του πιστοποιητικού συμμετοχής της στο πρωτάθλημα, σύμφωνα με σχετική απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού.
Πρακτικά αυτή η απόφαση του Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού Οργάνου της διοργανώτριας ισοδυναμεί με υποβιβασμό για τους Πατρινούς, οι οποίοι θα πάνε από τους 20 βαθμούς στους 8 μένοντας ουραγοί (οι Ολυμπιακός Βόλου και Εργοτέλης που έχουν αποχωρήσει έχουν 13 και 10 αντίστοιχα).
Η Παναχαϊκή κρίθηκε ότι έπαιζε χωρίς άδεια από τις 31 Ιανουαρίου 2016 και μετά και για επτά συνολικά ματς (αυτά με Καλλιθέα, Κέρκυρα, Αναγέννηση Καρδίτσας, Τρίκαλα, Πανελευσινιακό, Πανσερραϊκό, Ζάκυνθο)!
Μάλιστα το -12 προκύπτει μετά από συμψηφισμό των ποινών, αφού διαφορετικά θα έφτανε στο -21!
Οι «ροσονέρι» έχουν δικαίωμα να ασκήσουν έφεση στη Δευτεροβάθμια Επιτροπή της ΕΠΟ, όπως και θα πράξουν.
Από την άλλη χθες η Λάρισα ανακοίνωσε τη διεξαγωγή της κυριακάτικης αναμέτρησης με την Παναχαϊκή.

