Στο αγωνιστικό μέρος το ματς του ΟΦΗ με τον Ιάλυσο ήταν ένας μονόλογος των γηπεδούχων που έκαναν το καλύτερο τους παιχνίδι, τα είχαν όλα εκτός από την ουσία, το γκολ.

Έχασαν πέναλτι στο 16ʼ με τον Περογαμβράκη, είχαν δοκάρι με τον ίδιο παίκτη στο 90ʼ και σωρεία χαμένων ευκαιριών (15ʼ Χαντί, 45ʼ Καλέ, 60ʼ Περογαμβράκης, 62ʼ Φαζός) αλλά τελικά έμειναν στο 0-0 με τον Ιαλυσο σε ένα παιχνίδι που το τελικό αποτέλεσμα τον αδικεί.

Πέρα από την ατυχία ο ΟΦΗ βρήκε απέναντι του ένα πολύ καλό τερματοφύλακα τον Παπαδόπουλο ο οποίος αναδείχθηκε σε MVP της αναμέτρησης με τις πολλές και σωτήριες αποκρούσεις του.

Οι γηπεδούχοι έχουν παράπονα απο τον διαιτητή Διαμαντόπουλο (Αρκαδίας) για μια φάση στο 41ʼ, όπου ο Παφιάκης διώχνει τη μπάλα με το χέρι, χωρίς να δοθεί πέναλτι ενώ δεν παρατήρησε τον εν λόγω παίκτη με κίτρινη κάρτα στην φάση του πέναλτι του Περογαμβράκη και έτσι δεν τον απέβαλε στο 42ʼ όταν τον παρατήρησε με κίτρινη κάρτα που κανονικά θα έπρεπε να ήταν δεύτερη. Ο Διαμαντόπουλος εξάλλου ανέχθηκε και τις καθυστερήσεις των παικτών του Ιάλυσου.

ΟΦΗ: Δερμιτζάκης, Κιάσσος, Κοιλιάρας, Κώτσιος, Φαζός, Νάστος, Περογαμβράκης, Φραγκουλάκης (82ʼ Μπουρσέλης), Πόποβιτς (68ʼ Γουόρντεν), Χαντί, Καλέ (74ʼ Μαρτσάκης).

ΙΑΛΥΣΟΣ: Παπαδόπουλος, Σταυλάς (75ʼ Μαρίνου), Κοκκίνης, Αθανασίου Π., Φυλακούρης, Ρεκλείτης, Παφιάκης, Σπαρτάλης, Φονσέκα, Αθανασίου Α. Κορνελάτος (36ʼ Καρπαθάκης).