Πρίαμος Ιερωνυμάκης: “Χωρίς απόσυρση του ασφαλιστικού και με καθορισμένη ατζέντα, εμείς δεν πάμε στο Μαξίμου

Σε θρίλερ εξελισσόταν μέχρι τα ξημερώματα η δυνατότητα υλοποίησης της σημερινής συνάντησης του πρωθυπουργού με τους αγρότες για το ασφαλιστικό. Μπαράζ διαβουλεύσεων, ήξεις αφήξεις και διάσπαση αγροτών μεταξύ “προθύμων” και απρόθυμων συνέθεταν το παζλ που θέτει εν αμφιβόλω έναν ουσιαστικό διάλογο με απτά αποτελέσματα.

Από τα μπλόκα, τα Τέμπη έθεταν βέτο για τους συμμετέχοντες στη συνάντηση, οι Μικροθήβες έκαναν δεύτερες σκέψεις, Προμαχώνας και Κρήτη επέμειναν στη μη συμμετοχή, ενώ το μπλόκο της Νίκαιας ζήτησε ξεχωριστή συνάντηση για αύριο βάσει των πέντε αιτημάτων που έχει θέσει. “Ο διάλογος με τον πρωθυπουργό θα γίνει σήμερα και όχι άλλη μέρα” ήταν το μήνυμα της κυβερνητικής εκπροσώπου Όλγας Γεροβασίλη, ύστερα από την χθεσινοβραδινή σύσκεψη στο Μαξίμου για τη διαμόρφωση της βελτιωτικής πρότασης, που θα παρουσιάσει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

“Χωρίς απόσυρση του ασφαλιστικού και προκαθορισμένη ατζέντα, εμείς δεν πάμε στο Μαξίμου” δήλωσε στην “Π” ο Πρίαμος Ιερωνυμάκης από το Παγκρήτιο Συντονιστικό Όργανο των αγροτών.