Αʼ

Δυο πολύ σημαντικές μεταγραφές ανακοίνωσε η διοίκηση του ΑΟΤ. Η ομάδα της Μεσαράς προχώρησε στην απόκτηση του τερματοφύλακα Αλέξανδρου Μυλωνάκη που αγωνιζόταν στον Εργοτέλη και του επιθετικού Δαυίδ Μπερουασβίλη από την Κ20 των κιτρινόμαυρων.

Η διοίκηση του Ηροδότου συγχαίρει τον προπονητή του ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος έχει διατελέσει και προπονητής της ομάδας στο παρελθόν, Γιάννη Πετράκη για την ανάδειξή του ως κορυφαίου προπονητή της Super League τη σεζόν 2014-2015 και του εύχεται να έχει ανάλογες και ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις στο μέλλον.

Δύο ακόμη μεταγραφές ολοκλήρωσε ο ΕΓΟΗ, καθώς απέκτησε τους Σεραφειμίδη και Κεφαλούκο, οι οποίοι αγωνίζονταν μέχρι πρότινος στους μικρούς του Εργοτέλη. Ο Μαρίνος Σεραφειμίδης αγωνιζόταν στην Κ17 του Εργοτέλη και είναι μεσοεπιθετικός, ενώ ο Δημήτρης Κεφαλούκος στην Κ19 των “κιτρινόμαυρων” και αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή. Αυτές οι προσθήκες θα είναι όπως όλα δείχνουν, οι τελευταίες για την ομάδα του Μιχάλη Ζουραράκη που πλέον επικεντρώνεται στον στόχο της παραμονής στην Α1 κατηγορίας.

Βʼ

Σε τρείς μεταγραφές προχώρησε η Αναγέννηση. Η ομάδα των δυτικών προαστίων ήρθε σε συμφωνία με τον ακραίο μέσο Λεωνίδα Σμαραγδάκη από την Ομόνοια, τον τερματοφύλακα Μπάμπη Πετράκη από την Αγία Βαρβάρα καθώς και τον μεσοεπιθετικό Γιώργο Χαϊτά που κατάγεται από την Κοζάνη και βρίσκεται στο Ηράκλειο για σπουδές.

Στο μεταξύ σε πολύ ωραίο κλίμα η Αναγέννηση Δυτικών Προαστίων έκοψε την πίτα της για το νέο έτος.

Οι άνθρωποι της ομάδας διοργάνωσαν μία πολύ ωραία εκδήλωση στο κέντρο “ΚΑΣΤΡΟ” με μουσική και φαγητό στο πλαίσιο της κοπής της πίτας του σωματείου για το 2016. Παράλληλα, η διοίκηση της Αναγέννησης απένειμε τιμητικές πλακέτες σε χορηγούς της ομάδας και συγκεκριμένα στους Μανόλη Τζανακάκη (NOVA Aπολυμαντική), Μανόλη Μαρκάκη (καντίνα “Το Μανωλιό”), Μάμα Σφακιανάκη (χαρτικά MAMASOFT) και Δημήτρη Δημητριάδη (καφενείο “Ο Πόντιος”) για την προσφορά τους στην ομάδα. Εξάλλου το σωματείο ευχαρίστησε όλους τους υπόλοιπους χορηγούς που βρίσκονται δίπλα στην ομάδα, όσους βοήθησαν στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης καθώς και το μουσικό συγκρότημα των Κώστα Σαριδάκη (Λύρα-τραγούδι), Γιώργο Σαριδάκη (Λαούτο), Σταύρο Λουλούδη (Λαούτο-τραγούδι) και Μανόλη Κριτσωτάκη (Μπάσο) που ανέλαβε την διασκέδαση των παρευρισκόμενων.

Τυχερός της χρονιάς αναδείχθηκε ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Μάριος Γκίνης που κέρδισε το φλουρί και ένα τριήμερο σε ξενοδοχείο στο Ακρωτήρι Χανίων.