Σημαντική νίκη σημείωσε ο Αστέρας Μ. στο γήπεδό του επί του ΑΟΤ με 1-0, ένα αποτέλεσμα που του χάρισε έναν βαθμό στην αφετηρία της προσπάθειάς του για την παραμονή.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε με πέναλτι στο 51ʼ ο Τριανταφυλλάκης. Πέντε λεπτά αργότερα τα πράγματα δυσκόλεψαν για τους γηπεδούχους λόγω της αποβολής του Καλογεράκη με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ωστόσο ο ΑΟΤ δεν μπόρεσε να εκμεταλλευθεί το αριθμητικό πλεονέκτημα. Στο φινάλε μάλιστα αποβλήθηκε και ο Ντόκο για τους φιλοξενούμενους από τον διαιτητή Παπαδάκη.

ΑΣΤΕΡΑΣ Μ.: Μαστορίδης, Προβυδάκης (81' Κουκάκης Δ.), Μπέης, Κουκάκης Χ., Καλογεράκης, Κοκκινάκης, Τριανταφυλλάκης (75' Χρηστάκης), Νικολάρας, Πίτι (68' Σταυρακάκης), Κουκάκης Ν., Καραταράκης.

ΑΟΤ: Κωνσταντουλάκης, Γαργανουράκης, Ντόκo, Χριστοδουλάκης, Τριαντής, Κουρουθιανάκης, Μαραγκάκης Αν., Θαμνόπουλος (75ʼ Μαραγκάκης Α.) , Αναγνωστάκης, Κούπι (81' Καρταλιανάκης), Μαρακομιχελάκης.