Την πρώτη γεύση απο το Γεντί Κουλέ, πήρε χθες ο Ερικ Γουόρντεν. Ο 23χρονος Γκανέζος επιθετικός ήρθε στο Ηράκλειο, υπέγραψε μέχρι το καλοκαίρι (με οψιόν για την συνέχεια) και παρακολούθησε το παιχνίδι δείχνοντας ενθουσιασμένος απο την ατμόσφαιρα λέγοντας χαρακτηριστικά: «Οταν μπήκα στο γήπεδο τρελάθηκα. Η ατμόσφαιρα είναι μοναδική. Είδα τον κόσμο πόσο συμπαραστέκεται στην ομάδα, αλλά και το γήπεδο. Μου άρεσε πολύ και ανυπομονώ να παίξω»
Για την επιλογή του να πάρει μεταγραφή στον ΟΦΗ, ο Γουόρντεν ανέφερε πως «ο ΟΦΗ είναι μια μεγάλη και ιστορική ομαδα. Για μένα είναι μια μεγάλη ευκαιρία στην καριέρα μου. Ηρθα να βοηθήσω την ομάδα και θα δώσω ό,τι καλύτερο για να μπορέσει ανέβει κατηγορία».
Στα υπόλοιπα μεταγραφικά, από σήμερα αναμένονται εξελίξεις στο θέμα του Αγγελου Χαντί που, εφόσον μείνει ελεύθερος από τον Ηρακλή υπάρχουν πολλές πιθανότητες να φορέσει τα “ασπρόμαυρα”. Αντίθετα, δεν δείχνει να προχωράει του Μητρόπουλου, ο οποίος έχει προτάσεις από την Σούπερ Λίγκα.

