Στοπ στο σερί του ΠΑΟΚ έβαλε η Τριγλία η οποία νικησε χθες με 1-0 στον Κρουσώνα και συνέχισε την πορεία της προς την κορυφή.

Με αυτή της τη νίκη η ομάδα της Ραφήνας παρέμεινε στην δεύτερη θέση ενώ αντίθετα ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες(προερχόταν από δυο σερί νίκες) και επανήλθε στα αρνητικά αποτελέσματα χάνοντας πάντως δίκαια από μια καλύτερη ομάδα. Η Τριγλία επέβαλε την ανωτερότητα της από το πρώτο μέρος χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες για να σκοράρει.

Στο 18ʼο Γούλας έβγαλε μπαλιά στο Σαγανά που πλάσσαρε τον Κουρουπάκη αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ ενώ στο 30ʼ ο Κότσι πλάσαρε για να διώξει ο Μπάμπης πάνω στην γραμμή.

Ο ΠΑΟΚ από την πλευρά του απείλησε κυρίως από στημένες φάσεις και αντεπιθέσεις με τον Σαβελίδη στο 18′ να έχει μεγάλη ευκαιρία με απευθείας εκτέλεση φάουλ, όμως ο τερματοφύλακας της Τριγλίας έδιωξε σε κόρνερ.

Η υπεροχή της Τριγλίας συνεχίστηκε και στο βʼημίχρονο και στο 56ʼ είχε μια καταπληκτική όταν απο το ύψος του πέναλτι μόνος του ο Σαγανάς προ του Κουρουπάκη, έκανε το σουτ για να διώξει με τα πόδια ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ.

Το γκολ φαινόταν ότι ήταν θέμα χρόνου για τους φιλοξενούμενους και ότι δεν κατάφερε νωρίτερα ο Σαγανάς το πέτυχε στο 72ʼ ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του.

Οι γηπεδούχοι δεν παράτησαν σε καμιά στιγμή του αγώνα τα όπλα και είχαν την ευκαιρία να φτάσουν στην ισοφάριση στο 83ʼ με την κεφαλιά του Σαβελίδη και την απόκρουση απο το Λέτσο που έδιωξε σε κόρνερ κρατώντας τη νίκη για την ομάδα του.

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Κασελάκη (Χανίων).

ΠΑΟΚ: Κουρουπάκης, Γιαννακάκης, Μπάμπης (73ʼ Ροπάκης), Καλεμάκης, Καρυπίδης, Κανδηλάκης, Μανιδάκης, Νηστικάκης (46ʼ Χύζι), Πήλιος, Σκούφος, Σαβελίδης (87ʼ Μάστορας).

ΤΡΙΓΛΙΑ: Λέτσος, Καρδάρης, Μειμαρόγλου, Δάρρας, Τσέλας, Σκαφιδάς, Κότσι (80ʼ Μουλάκης), Γούλας, Κοντι (90ʼ Παπαδόπουλος), Βασιλείου (92ʼ Τσαγκαρόπουλος), Σαγανάς.



«Δίκαιη ήττα»

Ο Ράικο Γιανγιανιν δεν έψαξε για δικαιολογίες μετά την ήττα και χαρακτήρισε δίκαιο το αποτέλεσμα. Χαρακτηριστικά ο τεχνικός του ΠΑΟΚ τόνισε: «Η Τριγλία ήταν καλύτερη και η νίκη της δίκαιη. Εμείς θα μπορούσαμε να πάρουμε τον βαθμό στην φάση του 82`. Με βάση τα αποτελέσματα που έχουμε δει ως τώρα στο πρωτάθλημα και την εικόνα των ομάδων θεωρώ ότι μπορούμε να κάνουμε ζημιές και να πάρουμε βαθμούς και μακριά από την έδρα μας»

Από την άλλη πλευρά ο προπονητής της Τριγλίας Ηλίας Καλοπήτας δήλωσε ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του: «Οι παίκτες ακολούθησαν το αγωνιστικό πλάνο που είχαμε πει. Είμαι ευχαριστημένος από την συνέπεια που δείχνουν. Περάσαμε από μια δύσκολη έδρα σε ένα μέτριο παιχνίδι που φαινόταν ότι θα κριθεί στο γκολ. Δεν είναι τυχαία η πορεία μας από την αρχή θέλαμε να είμαστε ψηλά είναι όμως ακόμα νωρίς για να πούμε που θα φτάσουμε».