Χαμηλοί ήταν οι τόνοι στα αποδυτήρια του ΟΦΗ για τη νίκη επί του ΠΑΟΚ. Οι παίκτες όπως φάνηκε και από τις δηλώσεις τους είχαν το μυαλό τους στο ντέρμπι με τον Ιάλυσο που θα κρίνει πολλά στην μάχη της κορυφής.

Για τον Γιάννη Κοιλιάρα το παιχνίδι στη Ροδο θα έχει την ιδιαιτερότητα ότι θα βρει αντίπαλο τον αδερφό του, τον Δημήτρη, ο οποίος αγωνίζεται στον Ιάλυσο. Ο παίκτης του ΟΦΗ αναφερόμενος σε αυτό το ματς είπε ότι «θα είμαι αντίπαλος με τον αδερφό μου, αλλά αυτό που θα κοιτάξω είναι να κερδουμε εμείς το παιχνίδι αυτό και είμαι νικητής».
Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ επεσήμανε πως: «στο δεύτερο ημίχρονο πήγαμε καλά. Πήραμε τη νίκη και βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι που είναι με μια ομάδα που έχει κάνει το πέντα στα πέντε. Θα πάμε στην Ρόδο για τη νίκη. Ο ΟΦΗ έχει αρχίσει να δείχνει το καλό του πρόσωπο και η ομάδα αρχίζει να δένεται».

Ο Μανόλης Μπολάκης ανέφερε ότι «βρίσκουμε τα πατήματά μας σιγά-σιγά. Ο κόσμος είναι δίπλα μας και εμείς προσπαθούμε για το καλύτερο. Είμαστε ΟΦΗ και στο μυαλό μας υπάρχει μόνο η νίκη.Θα προετοιαστούμε κατάλληλα όλη την εβδομάδα και θα πάμε να πάρουμε το παιχνίδι στη Ρόδο».

Στην αντίπερα όχθη κανείς δεν είχε όρεξη για πολλά λόγια στα αποδυτήρια της ομάδας του Κρουσώνα. Ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ Μανόλης Κανδυλάκης τόνισε πάντως ότι «η τύχη μας βοήθησε στο 1-1, αλλά δεν μπήκαμε καλά στο δεύτερο ημίχρονο. Κάναμε ατομικά λάθη και ήρθε η ήττα για μας. Κάθε παιχνίδι είναι τελικός και πρέπει να τα παλεύουμε όλα τα ματς για να παίρνουμε βαθμούς».

Μια ανθοδέσμη πρόσφερε η διοίκηση του ΟΦΗ στον Γιάνγιανιν για την προσφορά του στην ομάδα.