Μια ακόμα μεταγραφή είναι στα σκαριά για τον ΠΑΟΚ καθώς οι Κρουσανιώτες είναι σε επαφές με τον Δημήτρη Καρυπίδη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 33χρoνος αμυντικός μέσος βρίσκεται στην Κρήτη για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή καθώς στις συζητήσεις που έχουν γίνει, οι δύο πλευρές δείχνουν να βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία.
Ο Δημήτρης Καρυπίδης έχει την εμπειρία καθώς έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Εθνικό Γαζώρου, Οδυσσέα Αναγέννησης και Κιλκισιακό στον οποίο διετέλεσε και αρχηγός αλλά στάθηκε άτυχος πριν από δυο χρόνια καθώς υπέστη ρήξη χιαστών και χρειάστηκε να υποβληθεί σε επέμβαση.
Έναρξη για τις Ακαδημίες
Με ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του ΠΑΟΚ, γνωστοποίησε την έναρξη της περιόδου για τις ακαδημίες του συλλόγου με τον κ. Γιώργο Βελανδάκη να παραμένει και φέτος υπεύθυνος και προπονητής της ακαδημίας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση: “Η διοίκηση του ΠΑΟ Κρουσώνα ανακοινώνει την έναρξη της περιόδου για τα τμήματα της ακαδημίας του σωματείου. Η επιτροπή ακαδημίας θα πορευτεί και φέτος με υπεύθυνο προπονητή τον κ. Γιώργο Βελανδάκη. Οι εγγραφές ήδη ξεκίνησαν και γίνονται καθημερινά 16.00 με 19.00 στο γραφείο της ακαδημίας στο γήπεδο του Κρουσώνα. Οι προπονήσεις της ακαδημίας του ΠΑΟΚ θα ξεκινήσουν το Σάββατο 3 Οκτωβρίου”.

