Με την άφιξη του Κασα Καμαρά που που ήρθε αργά χθες το βράδυ στο Ηράκλειο μπαίνουν στην τελική ευθεία οι μεταγραφικές υποθέσεις του Εργοτέλη. Ο διεθνής με την Μαυριτανία αμυντικός μέσος αναμένεται να αποτελέσει, όπως έχουμε γράψει, την επόμενη προσθήκη των “κιτρινόμαυρων” ενώ τις αμέσως επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσουν και τα άλλα ανοικτά μέτωπα που αφορούν κυρίως τον επιθετικό και τον κεντρικό αμυντικό.

Το ρόστερ έτσι κι αλλιώς αναμένεται να γεμίσει καθώς εκτός του Καμαρά στην διάθεση του Βέλιτς θα τεθεί από σήμερα και ο Μάνος που ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Ελπίδων και ο Καλέ που καλώς εχόντων των πραγμάτων έρχεται αύριο και θα αποτελέσει μια “εσωτερική μεταγραφή” για τον Εργοτέλη.

Στο στόχαστρο της ηρακλειώτικης ομάδας εξακολουθεί να βρίσκεται ο Όμο ενώ συνεχίζονται οι επαφές για την κάλυψη των κενών στο κέντρο της άμυνας με τον Κώτσιο να έχει προτεραιότητα και στην επίθεση με το βάρος να πέφτει στην απόκτηση ενός κοινοτικού φορ. Αυτό που θα επιδιώξουν στον Εργοτέλη είναι μέσα στις επόμενες μέρες να ολοκληρώσουν τις κινήσεις τους για να είναι έτοιμο το ρόστερ σην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Μέχρι τώρα οι “κιτρινόμαυροι” έχουν κλείσει φιλικό μόνο με τον ΟΦΗ για την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου στο Γεντί Κουλέ αλλά θέλουν να δώσουν και ένα ακόμα παιχνίδι ως πρόβα τζενεράλε στις 19-20 του μήνα λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.